Kehitä ruokamatkailutuotteita tarinallistamisen avulla, webinaari 1

Tule mukaan ja inspiroidu siitä, miten voisit kehittää liiketoimintaasi ja tuotteitasi tarinallistamisen avulla. Webinaarit ovat käytännönläheisiä työpajoja, ja webinaarien tuloksena on tarkoitus kehittää idea ruokamatkailutuotteesta. […]

Onko suomalainen ruokavienti myötätuulessa? -webinaari

Tervetuloa tilaisuuteen, jossa pureudumme ajankohtaisiin maatalouden markkinanäkymiin. Julkistuswebinaari 3.6.2025 klo 9:00 – 11:00 09:00-09:05 Tervetuloa ja tilaisuuden käytännöt, erikoistutkija Terhi Latvala 09:05-09:35 Viljan, valkuaiskasvien ja lihan […]

Erityisestä menestykseksi – nimisuoja myyntivalttina, webinaari

Tuotteen nimisuoja kertoo tarinaa alkuperästä ja laadusta. Siitä, että tuote on erityinen. Mutta miten nimisuojamerkistä tehdään myyntivaltti, joka tuottaa lisäarvoa elintarvikeyrityksille sekä matkailu- ja ravintola-alalle? […]

Todistetusti laatua! -webinaari ja työpaja, Kainuu

Johdannossa aiheeseen syvennytään laadun eri ulottuvuuksiin kuten turvallisuus, ravitsemuksellisuus, aistinvaraiset ominaisuudet, laadun merkitys kuluttajille, yrityksille ja yhteiskunnalle, omavalvonta, HACCP, laadunhallinnan standardit ja laadun varmistamisen työkalut. […]

Villiyrttikarkelot 2025, Oulu

Tervetuloa tutustumaan paikallisiin luonnontuotteisiin ja kokemaan villiyrttien kiehtova maailma Åströmin puistossa Oulussa (Mannenkatu 1) järjestettävään koko perheen tapahtumaan. Vapaa pääsy! 7.6.2025 klo 10-16 Tiedätkö, mitä […]

Ruokaprovinssin brändi- ja viestintätyöpajat, osa 2, etäyhteys

Pitäisikö mielestäsi Etelä-Pohjanmaan vahva ruokamaakunta näkyä ja kuulua enemmän? Jos näin, niin tule mukaan vaikuttamaan millaista brändi- ja viestintätyötä jatkossa tehdään Ruokaprovinssin hyväksi. Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan […]