
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokatoimijoiden tilatarpeet ja yhteistyömahdollisuudet -työpaja, osa 2, Helsinki
ke 4. kesäkuun @ 13:00 - 15:30
Kaksiosainen työpajasarja kutsuu ruoka-alan yrittäjät kuvaamaan haasteita ja kehittämään kestävää liiketoimintaa. Ensimmäisessä osassa aiheena ovat tilatarpeet. Osallistujat pääsevät tutustumaan Arabia135:n vapaisiin ja kehitettäviin tiloihin. Ilmoittaudu mukaan!
Paikka: ARKI 135 -hubi, Hämeentie 135 A (4. kerros)
Aika: 4.6.2025 klo 13.00 – 15.30
Tule mukaan kehittämään tilaratkaisuja ja yhteistyömalleja, jotka tuovat elinvoimaista ja kestävää ruoka-alan liiketoimintaa Arabia135 -kortteliin osana Arabian kiertotaloushubin toimintaa. Työpajat kokoavat yhteen ruoka-alan yrittäjiä tunnistamaan arjen haasteita ja yhteistyömahdollisuuksia sekä kehittämään konkreettisia, kiertotaloutta hyödyntäviä yhteistyö- ja tilaratkaisuja Arabia135:een.
Ensimmäisessä työpajassa keskitytään ruoka-alan toimijoiden tilatarpeisiin ja kartoitetaan kiinnostusta toimijoiden väliselle yhteistyölle. Osana työpajaa järjestetään ohjattu kierros, jossa pääsemme tutustumaan Arabia135-kiinteistön vapaisiin ja kehitteillä oleviin tiloihin.
Työpajat on suunnattu ruoka-alan jalostajille, tuottajille sekä muille ruoka-alan toimijoille esimerkiksi erityistukkureille ja pakkaamoille, jotka kaipaavat uusia toimitiloja ja yhteistyömahdollisuuksia. Tilaisuudet järjestetään osana Euroopan unionin osarahoittamaa Urban&Local-hanketta.
Työpajasarjan ensimmäinen osa järjestetään 28.5. klo 12.30-15.30