
Ilmasto- ja luontoystävällistä ruokaa iltapäiväkahvit ruokapalveluille, webinaari
ti 19. elokuun @ 13:00 - 14:00
Ammattikeittiöiden toimintaa ohjaa useat lisääntyvät vaatimukset ja asiakkailta tulevat toiveet. Esimerkiksi Kirkon ympäristödiplomi ohjaa seurakuntia kohti hiilineutraaliutta ja ympäristövastuullista toimintaa.
Milloin? 19.8.2025 klo 13–14
Kenelle? Seurakunnat, ruokapalvelu-, matkailu- ja pitopalveluyrittäjät.
Mitä? Miten voitte toteuttaa käytännössä ilmasto- ja luontoystävällistä ruokatarjoilua ja tukea samalla paikallisia tuottajia sekä lisätä alueellista elinvoimaa. Ilmasto- ja luontoystävällinen ruoka on täynnä makua ja terveyshyötyjä. Samalla voit vähentää ympäristövaikutuksia ja edistää kestävää kehitystä.
Tietoa luvassa muun muassa:
– mitä ilmasto- ja luontoystävällinen ruoka on
– kuinka lisätä lähiruokaa kustannukset huomioiden
– kuinka vähentää ruokahävikkiä ja jätettä ammattikeittiössä
– kokemuksia yhteistyöstä Maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntijoiden kanssa, Nakkilan kunta ja Jämijärvi-Seura.
Nappaa iltapäiväkahvit kalenteriisi ja tule kuulemaan kuinka Maa- ja kotitalousnaisten asiantuntijat ovat apunasi. Tilaisuus on maksuton sekä avoin kaikille ja järjestetään etäyhteydellä. Ilmoittaudu mukaan ja saat osallistumislinkin sähköpostiisi 19.8. aamulla.