• Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan -webinaari

    Tarjolla monipuolinen kattaus kotimaisen kalan käytöstä muun muassa kuluttajien ajatuksia, kalan ravitsemuksellista roolista ja ammattikeittiökyselyn tuloksia. Milloin? 10.4.2024 klo. 13.30–15.00 Kenelle? Ammattikeittiöiden toimijat, kuntien edustajat, […]

  • Luomututkimuksen webinaarisarja

    Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Kevään 2024 webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa biologinen typensidonta, ravinnekierto, vasikoiden vierihoito sekä viljan […]

  • Ravintoloiden kiertotalouden perusteet -webinaari

    Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Ce4Re-hankkeen webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen […]

  • Ravintoloiden kiertotalouden perusteet -webinaari

    Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]

  • Ilmastoriskityöpaja 2, Pohjois-Savo

    Vahinkoa aiheuttavat sääilmiöt, kuten kuivuus, helteet, myrskyt ja voimakkaat sateet vaikuttavat maatalouteen. Miten näihin ja muihin ilmastonmuutoksen tuomiin riskeihin voidaan varautua? Mitä muita riskejä tunnistetaan […]

  • Ruokayrittäjien kevätpäivät, Helsinki

    Päivitä osaamisesi, verkostoidu ja tee kauppaa. Tapahtuma on sinua varten, jos arvostat laadukkaita raaka-aineita, innovatiivisia ruokatuotteita ja haluat olla eturintamassa luomassa uusia ruokatrendejä. Tarjolla on liiketoimintaa […]