WiseFood-hankkeen Create & Innovate -työpaja, Turku
Kenelle: Opiskelijat, aloittelevat yrittäjät tai yrittäjyydestä kiinnostuneet. Erityisesti ruoka- ja elintarvikealalta, mutta kaikki tervetulleita tilaisuuteen ja pitchaamaan! Voit pitchata lyhyesti oman ideasi tilaisuudessa. Paikalla mukana mentoreita […]
Tuotteiden sparraustilaisuudet Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa
Huippukokki Timo ”Lintsi” Linnamäki jalkautuu toisen kerran Saimaalle arvioimaan alueen ruokatuotteita. Kutsumme alueen ruoantuottajia mukaan tuomaan paikalliset raaka-aineet, ruokatuotteet tai jatkojalosteet saamaan vauhtia Lintsin sparrauksesta. Tämä sparraus […]
Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Maatalouden kestävyysmurros – silta yli alkutuottajan ja kuluttajan välisen kuilun?
Huhtikuun Ruokasektorin tutkimustiistaissa pureudutaan oikeudenmukaiseen kestävyysmurrokseen sekä alkutuottajan ja kuluttajan vuorovaikutukseen. Aihetta avaa tutkimuspäällikkö, erikoistutkija Mikko Weckroth Luonnonvarakeskuksesta. Teamsissä, 9.4. klo 9-10 Mikko toteuttaa parhaillaan […]
Miten tarttis markkinoida niin, että se olisi helppoa, kivaa ja toimivaa? Viestintää ruokamatkailuyrittäjälle, webinaari
Mistä on kyse? Kitti tuo webinaariin ajankohtaisimmat tuulahdukset somesta sekä helposti arkeen sujahtavat käytännön vinkit, jolla viet somepresenssisi astetta pidemmälle. Kitti tavoittaa asiakkaansa Satokausikalenterin somekanavista kuukausittain 1,1 miljoonaa […]
Osta ja myy -treffit Savonlinnassa
Ruokapalveluyrityksille, ruoantuottajille ja jatkojalostajille suunnattu Osta ja myy -treffit järjestetään ti 9.4.2024 klo 13-16 Savonlinnassa Samiedun Paviljonki, Rajalahdenkatu 4. Treffien tavoitteena on, että ravintola- ja […]
Tuotteiden sparraustilaisuudet Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa
Huippukokki Timo ”Lintsi” Linnamäki jalkautuu toisen kerran Saimaalle arvioimaan alueen ruokatuotteita. Kutsumme alueen ruoantuottajia mukaan tuomaan paikalliset raaka-aineet, ruokatuotteet tai jatkojalosteet saamaan vauhtia Lintsin sparrauksesta. Tämä sparraus […]
ETS: ChemBio Finland & Kemian Päivät: Uusien elintarvikeinnovaatioiden haasteet EU:ssa
ChemBio Finland 2024 järjestetään 10.–11.4.2024 Helsingin Messukeskuksessa. ChemBio Finlandin ja Kemian Päivien yhteydessä järjestetään Elintarviketieteiden Seuran seminaari: UUSIEN ELINTARVIKEINNOVAATIOIDEN HAASTEET EU:SSA 10.4. klo 12-15 Puheenjohtaja: Mari […]
Tuotteiden sparraustilaisuudet Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa
Huippukokki Timo ”Lintsi” Linnamäki jalkautuu toisen kerran Saimaalle arvioimaan alueen ruokatuotteita. Kutsumme alueen ruoantuottajia mukaan tuomaan paikalliset raaka-aineet, ruokatuotteet tai jatkojalosteet saamaan vauhtia Lintsin sparrauksesta. Tämä sparraus […]
Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan -webinaari
Tarjolla monipuolinen kattaus kotimaisen kalan käytöstä muun muassa kuluttajien ajatuksia, kalan ravitsemuksellista roolista ja ammattikeittiökyselyn tuloksia. Milloin? 10.4.2024 klo. 13.30–15.00 Kenelle? Ammattikeittiöiden toimijat, kuntien edustajat, […]
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Kevään 2024 webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa biologinen typensidonta, ravinnekierto, vasikoiden vierihoito sekä viljan […]