Dryckesresa i Pargas / Juomamatka Paraisilla
Välkommen med på dryckesresa, d.v.s. bekantningsresa till Pargasföretag som tillverkar drycker onsdagen den 24.1.2024 Dryckesturismen är enligt experter den nya måltidsturismen, d.v.s. man reser till […]
Graani-suoramyyntisovelluksen info ruoan tuottajille, webinaari
Haluatko eroon turhasta työstä ja helpotusta suoramyynnin rutiineihin? Uusi Graani suoramyyntisovellus ei ole myyntialusta vaan sähköiset digimyynnin työkalut tuottajille. Graanilla myyt digikanavasta riippumatta ja mullistaa suoramyynnin helppouden. […]
Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari
Webinaari luonnontuotteiden käytöstä ammattikeittiössä. Luennoitsijoina toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry:stä, erityisasiantuntija Anna Mizrahi Ruokavirastosta, kuntaruokailutaustainen luonnontuoteneuvoja ja metsäleipuri Riitta Mikkola Pöllölän Luontofarmilta, projektipäällikkö Juha Rutanen Suomen luontoyrittäjyysverkostosta ja ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola Sodankylän kunnasta. Ajankohta: 25.1.2024 […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 29.1.2024 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Yhteinen ruokapöytä -keskustelu: Kestäviä ruokaelämyksiä Etelä-Savossa
Yhteisen ruokapöydän äärellä maistellaan paikallisista raaka-aineista valmistettuja makupaloja ja keskustellaan mm. mistä ja miten syntyy kestäviä ruokaelämyksiä, miten tuoda maakunnan vahvuudet kansainvälisen matkailijan ruokalautaselle Etelä-Savossa […]
Maataloustuotteiden menekinedistämispäivä
The Info Days will take place in hybrid format on 31 January, from 13:30 to 17:00 and on 1 February, from 8:30 to 14:00 (CET). See more
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Kevään 2024 webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa biologinen typensidonta, ravinnekierto, vasikoiden vierihoito sekä viljan […]
Lähiruokatreffit Salossa
Tervetuloa aamupalatilaisuuteemme, jossa sukellamme syvälle vuoden 2024 kiehtovimpiin ruokatrendeihin. Lisäksi pureudumme elintarvikealan yritysten näkyvyyteen niin digitaalisessa maailmassa kuin fyysisissä ympäristöissä. Tilaisuudessa saat vinkkejä miten saat […]
Digistä tehoa suoramyyntiin -keskustelutilaisuus, etäyhteys
Tilaisuudessa esitellään Graani suoramyyntisovellus ja keskustellaan suoramyyntiin liittyvistä haasteista ja ratkaisuista. Mitkä asiat estävät tai vaikeuttavat suoramyyntiä? Millaisilla digitaalisilla ratkaisuilla voidaan lisätä suoramyynnin tehoa ja kannattavuutta? Miten […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla, Joensuu ja verkossa
Jotpan kilpailuttamat elintarviketeollisuuden vientiä, digitaalisuutta ja kestävää tulevaisuutta tukevat koulutukset pyörivät vuonna 2024. Riveria koulutuspalvelut Oy:n järjestämä kokonaisuus helmikuussa: MODUULI 2 Jalostusasteen nostaminen vientituotteessa Investoinnit […]