Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari

to 25. tammikuun @ 11:30 - 16:15

Webinaari luonnontuotteiden käytöstä ammattikeittiössä. Luennoitsijoina toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry:stä, erityisasiantuntija Anna Mizrahi Ruokavirastosta, kuntaruokailutaustainen luonnontuoteneuvoja ja metsäleipuri Riitta Mikkola Pöllölän Luontofarmilta, projektipäällikkö Juha Rutanen Suomen luontoyrittäjyysverkostosta ja ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola Sodankylän kunnasta.

Ajankohta: 25.1.2024 klo 11.30–16.15

Tapahtumapaikka: verkossa (Teams)

Webinaarin hinta: 130 euroa + alv 24 %.

Ilmoittautumiset 23.1.2024 mennessä. Ilmoittautuessasi voit myös tilata ennakkoon Elintarvike ja Terveys-lehden irtonumeron 2/2023, jonka teemana on Luonnontuotteet ammattikeittiössä ja elintarviketeollisuudessa.

Webinaarista ei tehdä tallennetta. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Details

Date:
to 25. tammikuun
Time:
11:30 - 16:15