Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhteinen ruokapöytä -keskustelu: Kestäviä ruokaelämyksiä Etelä-Savossa

ti 30. tammikuun @ 10:00 - 14:00

Yhteisen ruokapöydän äärellä maistellaan paikallisista raaka-aineista valmistettuja makupaloja ja keskustellaan mm. mistä ja miten syntyy kestäviä ruokaelämyksiä, miten tuoda maakunnan vahvuudet kansainvälisen matkailijan ruokalautaselle Etelä-Savossa ja mitä ilmastokestävyys tarkoittaa yritysten näkökulmasta. Kestävä ruokaelämys syntyy koko ruokaketjun yhteistyöllä!

Ti 30.1.2024 klo 10–14, Putkisalon kartano, Rantasalmi

Lisätietoa tapahtumasta tulossa tammikuun alussa, samalla avautuu ilmoittautumislinkki. Tapahtumaan on paikkoja rajallinen määrä, joten ennakkoilmoittautumalla pääsee varmistamaan osallistumisesi.

Tapahtumaan järjestetään yhteiskyyti Mikkelistä, reitti ja aikataulu tarkentuvat lähempänä ajankohtaa. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Ennakkoilmoittautumiset ja lisätietoja: Sanna Lento-Kemppi sanna.lento-kemppi(at)maajakotitalousnaiset.fi p. 050 476 6028 tai Hanna Muttilainen hanna.muttilainen (at) luke.fi p. 050 313 5161.

Järjestäjinä Ruokaklusterin toiminnallistaminen (RUOTO)- sekä Ilmastoviisas ja muutoskestävä ruokajärjestelmä pellolta kuluttajalle (MURU)-hankkeet.

Tiedot

Päivämäärä:
ti 30. tammikuun
Aika:
10:00 - 14:00