• Tulevaisuuden ruokaminisymposio, Turku

    Ruoan tuotanto on monipuolista biologian tietämyksen soveltamista, mutta ruoan riittävyyden ja monipuolisuuden varmistamiseen liittyy myös paljon ihmisten tekemiä yhteiskunnallisia päätöksiä. Turun Eläin- ja Kasvitieteellisen Seuran […]

  • Viexpo Virtual Export Event: Kokemuksia elintarvikeviennistä

    Erityisesti elintarvikeyrityksille suunnattu Kokemuksia elintarvikeviennistä -aamupäivä, jossa kerrotaan yritysryhmähankkeista, pk-yrityksen viennin aloittamisesta ja vientistrategian suunnittelusta. Tilaisuus on osa Viexpo Virtual Export Event -tapahtumaa 26.-27.1. Tutustu […]

  • Uuden BRCGS-standardiversion muutoksia käsittelevä webinaari

    Foodwest Oy järjestää webinaarin, jossa kerrotaan elokuussa 2022 BRCGS-standardin uusimman version 9 muutoksista. Ilmoittaudu webinaariimme, ja kirkasta itsellesi päivittyneet vaatimukset ja tarkennusta vaativat toimintamallit yrityksessäsi. […]

  • Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi, Etelä-Pohjanmaa

    Tammi-maaliskuussa KORU-hankkeessa keskitytään asiakaslähtöisyyden huomioimiseen elintarvikealan yritysten toiminnassa. Työpajoissa keskitytään seuraaviin teemoihin: Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen aikana Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn Tutustuminen tuotantotiloihin yritysvierailujen […]

  • Out of the food box -tilaisuus, Tammela

    Mitä voimme oppia muilta ja muilta aloilta? Mistä saamme ideoita? Tule mukaan laajentamaan näkökulmaasi siitä, mitä tulevaisuuden ruoantuotanto voisi olla. Tilaisuus on Kestävä RuokaHämeen sidosryhmätapaaminen, […]

  • Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa

    Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan yhteiset ruokaprovinssikahvit ovat joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00-14.30 etätoteutuksena. Kevään kahden ensimmäisen kahvittelun aiheena... 4.1.2023 klo 14.00 – Ruokaprovinssistrategian esittely, […]

  • Mitä vastuullisuus maksaa? -webinaari

    Haluaisiko sinunkin kuntasi huomioida ympäristön, sosiaalisen vastuun ja luonnon monimuotoisuuden hankinnoissa aiempaa paremmin, mutta kustannukset mietityttävät? Järjestämme tästä ajankohtaisesta aiheesta webinaarin kaikille kiinnostuneille 2.2. klo […]

  • Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

    Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki […]