Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi, Etelä-Pohjanmaa

1.2.2023 @ 10:00 - 14:00

Tammi-maaliskuussa KORU-hankkeessa keskitytään asiakaslähtöisyyden huomioimiseen elintarvikealan yritysten toiminnassa. Työpajoissa keskitytään seuraaviin teemoihin:

  • Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen aikana
  • Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi
  • Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn
  • Tutustuminen tuotantotiloihin yritysvierailujen kautta
  • Aistinvarainen arviointi työkaluna
  • Yhteiskehittämisen menetelmät tuotekehityksessä
  • Oppimista yritystarinoiden kautta
  • Palvelumuotoilu, trendit, yrityksen brändi

Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi -kokonaisuus

1.2.2023, klo 10.00-14.00

15.2.2023, klo 10.00-14.00

Lisätietoja ja ilmoittautuminen!

KORU hanke tarjoaa mahdollisuuden päivittää elintarvikesektorin yrittäjien ja henkilöston osaamista Etelä-Pohjanmaalla. KORU koulutukset ovat osallistujille ilmaisia.

Asiakaslähtöinen projektikoulutus alkaa tammikuussa pureutumalla asiakastarpeen tunnistamiseen. Kuulemme asiantuntijaluentoja sekä yritysten tarinoita. Aiheisiin syvennytään ryhmäkeskustelujen ja –tehtävien kautta. Asiakaslähtöinen projektikoulutus jatkuu helmi- ja maaliskuussa, jolloin paneudutaan menetelmiin kilpailukyvyn parantamiseksi ja prosessimaiseen työskentelyyn.

 

Details

Date:
1.2.2023
Time:
10:00 - 14:00