Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tulevaisuuden ruokaminisymposio, Turku

26.1.2023 @ 16:15 - 18:10

Ruoan tuotanto on monipuolista biologian tietämyksen soveltamista, mutta ruoan riittävyyden ja monipuolisuuden varmistamiseen liittyy myös paljon ihmisten tekemiä yhteiskunnallisia päätöksiä. Turun Eläin- ja Kasvitieteellisen Seuran järjestämässä miniymposiossa kuulemme erilaisia näkemyksiä tulevaisuuden ruoasta.

Aika: 26.1.2023 klo 16.15 – 18.10

Symposion ohjelma on:

16:15-16:50 Voiko solumaatalous parantaa ruokajärjestelmien ympäristökestävyyttä? – Hanna L. Tuomisto, Helsingin yliopisto

16:50-17:20 Planetaarinen ruokavalio – erityispiirteet ja terveysvaikutukset – Kati Hanhineva, Turun yliopisto

17:20-17:40 kahvitauko

17:40-18:10 Ruokajärjestelmä sopeutuu – jälkijunassa vai ennakoiden? – Hanna Mattila, ympäristöministeriö

Lisätietoja utu.fi

Details

Date:
26.1.2023
Time:
16:15 - 18:10