Elintarvikkeiden tuotekehitys ja fermentointi -koulutus

Elintarvikkeiden tuotekehitys ja fermentointi -koulutus 6.9. klo 9-12 ja työpaja 26.9.2022 klo 9-15. Kajaanin yliopistokeskuksen Mittaustekniikan yksiön Mity-Lab -hanke ja Idea Nature oy:n järjestävät elintarvikkeiden […]

Oivalluksia -infotilaisuus: luonnontuotealan vienti, Varsinais-Suomi

ELVIS – Elintarvikeyritysten vientivalmiustason selvittäminen ja osaamisen lisääminen Varsinais-Suomessa -hanke järjestää Oivalluksia-infotilaisuuden 7.9. Tuorlassa. Tilaisuutta voi seurata myös verkossa. Tällä kertaa Oivalluksia keskittyy luonnontuotealan vientimahdollisuuksiin, […]

ELVIS-hankkeen Oivalluksia-infotilaisuus, Varsinais-Suomi

Kiinnostaako kansainvälistyminen? Mitä hyötyjä kansainvälistyminen voisi tuoda pienelle toimijalle ja mitä se pienimmillään vaatii? Löytyisikö sinun tuotteillesi kysyntää ulkomailta saakka? Oivalluksia-tilaisuus antaa vastauksia ja vinkkejä […]

Uusia malleja luonnontuotealan bisnekseen, webinaari

Tervetuloa mukaan Luonnontuotealan rajat rikkova liiketoimintaekosysteemi (LUTU) -hankkeen webinaariin, joka järjestetään Teams-yhteydellä. Tule verkostoitumaan yli luonnontuotealan toimialarajojen ja kuulemaan luonnontuotealan uusista mahdollisuuksista! 7.9.2022 klo 13.00 […]

Lähiruokapäivä 2022

Lähiruokapäivä järjestetään jo 7. kertaa lauantaina 10.9.2022. Päivän aikana voit tutustua maaseudun mahtavaan kirjoon osaavia toimijoita ja käydä muun muassa erilaisissa tilojen ja puotien avoimissa […]

Lähiruokamessut Elimäellä

Perinteiset Elimäen Lähiruokamessut Mustilan maisemissa 10.-11.9. klo 10-16. Tervetuloa!

Ruokahukka kuriin ja hävikki talteen – biomassat kiertoon paikallisesti

PAJATSO- (Ruokahävikin liiketoimintaekosysteemiä rakentamassa) ja BIOKIERTOMODUULI- (Biokiertotaloustyökalu – Liiketoimintaa hajautettuun ruokajärjestelmään) hankkeet järjestävät yhteisen työpajan. Tavoitteena on sekä ehkäistä ruokahävikin syntymistä että pitää biomassasivuvirrat hyötykäytön […]