Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Elintarvikkeiden tuotekehitys ja fermentointi -koulutus

6.9.2022 @ 09:00 - 12:00

Elintarvikkeiden tuotekehitys ja fermentointi -koulutus 6.9. klo 9-12 ja työpaja 26.9.2022 klo 9-15.

Kajaanin yliopistokeskuksen Mittaustekniikan yksiön Mity-Lab -hanke ja Idea Nature oy:n järjestävät elintarvikkeiden fermentointiin ja tuotekehitykseen liittyvän koulutuksen ja työpajan Kajaanin Impilinnassa syyskuussa 2022.

Kurssi alkaa 3 tunnin koulutuksella etänä Teamsin välityksellä 6.9. klo 9–12, jossa käydään läpi tuotekehityksen ja fermentoinnin teoriaa huomioiden laadunhallinta. Osallistujille avataan Moodle-verkkokurssi, josta löytyy ohjattua itseopiskelumateriaalia. Aloituspäivän koulutukseen ja verkkokurssiin voi osallistua kuka tahansa myös ilman työpajaan osallistumista.

Työpajaosuuteen 26.9. voi osallistua maksimissaan 10 yrittäjää / yrityksen edustajaa. Työpajaan osallistuvat suunnittelevat oman fermentointiin liittyvän tuotekehitysprojekti, jonka valmistusta pääsevät testaamaan ohjatusti työpajassa 26.9. kello 9–15 Kajaanissa (esim. kombuchan, kimchin, kefiirin, jogurtin tai tempen valmistus).

Käytännön työpaja on suunnattu ensisijaisesti yrittäjille ja yritysten edustajille. Jos työpajaa ei saada täyteen (10 hlö), avataan ilmoittautuminen myös opiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Työpaja ja koulutus on maksuton, jos yrityskohtaista de minimis -tukea on käytettävissä. Opiskelijat ovat tervetulleita teoriaosuuteen ja opiskelijoille osallistuminen on maksutonta. Muille kuin opiskelijoille ja ilman de minimis -tukea koulutus maksaa 90 €/hlö (sis. alv).

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen anni.hirvonen(a)oulu.fi viimeistään 2.9.2022. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä haluatko osallistua pelkkään teoriaosuuteen vai myös käytännön työpajaan.

Tutustu tarkemmin: koulutuksen esite (pdf)

Details

Date:
6.9.2022
Time:
09:00 - 12:00