Tervetuloa ruokamatkailun osaamisryhmän tapaamiseen!, Helsinki ja Teams
Ruokamatkailuverkoston toiminta jatkuu. Tänä vuonna keskitytään teemalliseen kehittämiseen ruokamatkailun osaamisryhmässä. Ilmoittaudu mukaan ruokamatkailun osaamisryhmän ensimmäiseen tapaamiseen täällä. Aika: Ke 21.5.2025 klo 9—12 Paikka: HYBRIDI: Haaga-Helian Pasilan kampus, Helsinki […]
Flavoria-tutkimusalustan demoiltapäivä tutkijoille, Turku
Tervetuloa tutustumaan monitieteiseen Flavoria-tutkimusalustaan toukokuussa! Iltapäivän aikana esittelemme Flavorian tutkimusmahdollisuuksia eri pisteillä lounasravintolan ja moniaistitila Aistikattilan puolella. Pääset siis käytännössä näkemään, millaista tutkimusta Flavoriassa voisi […]
Elintarvikealan vientivalmennus, Kymenlaakso
Vientivalmennus kansainvälistymisestä kiinnostuneille elintarvikealan yrityksille. Valmennuksen tavoitteena on parantaa yritysten valmiuksia toimia kansainvälisillä markkinoilla. Valmennus on yrityksille maksuton. Osallistua voi myös etänä. Aika: 22.5.2025 klo […]
Kauhajoen Ruokamessut 2025: Ihmiset ja ruoka-alan tulevaisuus -seminaari
Kauhajoen Ruokamessuseminaari järjestetään Hämes-Havusen miljöössä perjantaina 23.5.2025 klo 9.00-12.00. Tämän vuoden teema on Ihmiset ja ruoka-alan tulevaisuus. Ohjelma: klo 8.30 Aamukahvit klo 9.00 Kauhajoen kaupungin […]
Strategisen tutkimuksen Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) -tutkimusohjelman loppuseminaari
Seminaarissa tarkastellaan kuusivuotisen FOOD-ohjelman (2019-2025) kolmen laajan tutkimushankkeen (Leg4Life, Just food, MULTA) tuloksia ja niiden merkitystä suomalaisen ruokajärjestelemän kestävyysmurroksessa. Aika: Maanantaina 26.5.2025 klo 9:00-11:30 Paikka: Helsingin […]
The Nordic Joint Committee for Agricultural and Food Research, Helsinki
Ruokajärjestelmän kestävyyskysymyksiä koskevia tapahtumia Helsingissä 26.-28.5.2025 Kolme toisiinsa kytkeytyvää tapahtumaa toukokuun lopussa Helsingissä Strategisen tutkimuksen Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) -tutkimusohjelman loppuseminaari Aika: […]
Pienten elintarvikeyritysten kansainvälistyminen ja vientitoimien aloittaminen; case Japani ja Etelä-Korea, Teams
Ilmoittaudun maksuttomaan Pienten elintarvikeyritysten kansainvälistyminen ja vientitoimien aloittaminen; case Japani ja Etelä-Korea -teamsiin 28.5.2025 klo 9 - 9.45. Ohjelma: Klo 9 - 9.30 Pienten elintarvikeyritysten […]
Ruokatoimijoiden tilatarpeet ja yhteistyömahdollisuudet -työpaja, Helsinki
Kaksiosainen työpajasarja kutsuu ruoka-alan yrittäjät kuvaamaan haasteita ja kehittämään kestävää liiketoimintaa. Ensimmäisessä osassa aiheena ovat tilatarpeet. Osallistujat pääsevät tutustumaan Arabia135:n vapaisiin ja kehitettäviin tiloihin. Ilmoittaudu […]
Kehitä ruokamatkailutuotteita tarinallistamisen avulla, webinaari 1
Tule mukaan ja inspiroidu siitä, miten voisit kehittää liiketoimintaasi ja tuotteitasi tarinallistamisen avulla. Webinaarit ovat käytännönläheisiä työpajoja, ja webinaarien tuloksena on tarkoitus kehittää idea ruokamatkailutuotteesta. […]
Onko suomalainen ruokavienti myötätuulessa? -webinaari
Tervetuloa tilaisuuteen, jossa pureudumme ajankohtaisiin maatalouden markkinanäkymiin. Julkistuswebinaari 3.6.2025 klo 9:00 – 11:00 09:00-09:05 Tervetuloa ja tilaisuuden käytännöt, erikoistutkija Terhi Latvala 09:05-09:35 Viljan, valkuaiskasvien ja lihan […]