Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -linjauspaperin julkistus

Miltä näyttää Keski-Suomen ruokaketju vuosina 2022–2027? Mitä syömme? Mitä matkailijalle tarjotaan? Onko ruokaketju aidosti vastuullinen ja toiminta kannattavaa? Näihin kysymyksiin on haettu vastauksia Keski-Suomen ruokaketjun […]

Luonnontuotteiden ja luomun hyödyntäminen Päijät-Hämeen alueella

Tervetuloa kuulemaan miten Päijät-Hämeessä hyödynnetään luonnontuotteita ja luomukeruualueita. Verkkotilaisuudessa kuulet Luomukeruualueilta euroja- hankkeen tuloksista, saat tietoa miten luomulaatuista raaka-ainetta saadaan metsistä, sekä kuulet puheenvuoroja paikallisilta […]

Yrttipoimijakoulutus etänä

Poimijakortti kuusenkerkästä ja koivunlehdestä! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen etänä pidettävässä yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet […]

Luonnontuotteiden mahdollisuudet elintarvikealalla, Kaakkois-Suomi

Kiinnostaako sinua luonnontuotteiden käyttö elintarvikkeiden ja ruokatuotteiden raaka-aineena? Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan! Webinaari järjestetään 20.5. klo 13 - 16.15 14-14.05 Tervetuloa Ruoka-asiantuntija Hannele Veteli, Etelä-Suomen […]

Man, Microbes, Music and Food -webinaari

Turun yliopisto ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu ovat kypsytelleet juustoja soittaen niille erilaista kypsytysmusiikkia. Tähän teemaan liittyvä webinaari järjestetään 20.5. klo 15.00. Webinaari järjestetään Zoomissa https://utu.zoom.us/j/63270845007 Tilaisuus […]

Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri

Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 24.5.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi  

Miltä näyttävät Suomen maa- ja elintarviketalouden markkinat?

Luonnonvarakeskus (Luke) julkistaa maa- ja elintarviketalouden suhdannekatsauksen webinaarissa 25.5. klo 13.00–14.30. Tervetuloa kuulemaan, millainen on maataloussektorin ajankohtainen tilanne liha-, maito- ja viljamarkkinoilla sekä puutarhataloudessa. Ohjelma: […]