Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Myynnin ja kontaktoinnin taidot haltuun – Pitchausharjoitus & Palaute, Uusimaa

ke 14. huhtikuun @ 12:00 - 15:00

Myyntitapahtumat ovat siirtyneet verkkoon monessa tapauksessa. Sparrauswebinaarisarja valmentaa uusimaalaisia pk elintarvikeyrityksiä myyntitaitojen kehittämiseen kolmessa työpajassa. Sarjassa saat vinkkejä ja ohjausta alan ammattilaisilta siihen miten sähköisissä kanavissa esiinnyt ja tuot yritystäsi esille sekä kontaktoit mahdollisia yhteistyökumppaneita.
Sparraajat kotimaisen ja ulkomaisen vähittäiskaupan edustajia ja asiantuntijoita, mm. Retime Oy (Amazon palvelutoimisto).
Voit osallistua kaikkiin kolmeen työpajaan tai valita sinua kiinnostavimman. Päivämäärät ovat 23.3., 6.4. ja 14.4.2021 Työpajat ovat yritykselle maksuttomia, mukaan mahtuu kuitenkin vain rajattu määrä yrityksiä.
14.4. klo 12 – 15 Pitchausharjoitus & Palaute, Fennopromo Oy
Tule harjoittelemaan myyntipuheen eli pitchin pitämistä ”Pitchausharjoitus & Palaute” -työpajaan. Pääset treenaamaan myyntitaitojasi ja esittelemään pitchisi vähittäiskaupan, verkkokaupan tai ruokapalveluiden edustajalle valintasi mukaan.
Sparrauspajassa esitetään 3 minuutin pitch suoraan ostajalle ja saat häneltä 7 minuutin palautteen. Saat myös kuulla muiden yritysten myyntipuheet ja voit poimia vinkkejä niistä myyntitaitojesi kehittämiseen.
Kolmen webinaarin ajankohdat ja sisällöt:
23.3. klo 12 – 15 Brändin rakennuksen ABC, Hanna Pasanen
6.4. klo 9 – 12 Kuinka hyvä myyntipuhe (pitchaus) laaditaan – yritysesittelystä myyntipuheeseen, Katta Siltavirta
Voit osallistua kaikkiin kolmeen työpajaan tai valita sinua kiinnostavimman. Työpajat ovat yritykselle maksuttomia, paikkoja on rajoitetusti.
Tiedustelut: susanna.ahonen-coly@laurea.fi tai mika.vitikka@laurea.fi

Tiedot

Päivämäärä:
ke 14. huhtikuun
Aika:
12:00 - 15:00