Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
1 tapahtuma,
-
Varsinaissuomalaiset ruokasektorin yrittäjät ja kehittäjät! Tervetuloa Saloon 27.1.2025 klo 13-16.30 liittyen tulevaisuuden ruokaketjuihin Ohjelmassa on kiinnostavia puheenvuoroja tarinoista menestystuotteiden takana sekä katsauksia tulevaisuuden trendeihin. Ideatorilla […] |
1 tapahtuma,
This Conference brings together representatives from Europe’s leading producers and producer associations of Geographical Indications for craft and industrial (CRAFT GIs) and wine, spirit drinks […] |
2 tapahtumat,
-
What could we do together based on Food 2.0 project? The first leading company project related to food systems is called Food 2.0. It is […] |
3 tapahtumat,
-
Miten päästäisiin kohti kestävää maataloutta, maaseutua ja ruokajärjestelmää? Kuinka rakennetaan ilmastoviisasta ja muutosjoustavaa maaseutua? Mistä voimavaroja ja muutoskestävyyttä maidontuotantoon? Millaisia ovat nykyisen ruokajärjestelmän ydinhaavoittuvuudet, ja […]
-
Humalan kotimaisia kantoja ja tuotantoa on viime aikoina tutkittu paljon. Tule kuulemaan tämän hetken näkökulmia humalan tuotantoon ja markkinoihin. Kouluttajana Yrjö Vähäkallio. Ajankohta: torstaina 30.1.2025 […]
-
Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi avajaisseminaariimme laajasti toimijat pellolta pöytään, alueen yritykset sekä vilja-alan ja elintarvikealan valtakunnallisten yritysten edustajat mahdollisina yhteistyökumppaneina sekä alan opiskelijat ja oppilaitosten edustajat. […] |
2 tapahtumat,
-
FINLABEL -hanke tarjoaa tietoa private label-valmistuksesta kansainvälistymisen keinona. Mitä uusia kasvumahdollisuuksia korkeamman hintaluokan private label-tuotteiden valmistus tarjoaa suomalaisille elintarvikevalmistajille?Olet tervetullut mukaan maksuttomiin TIETOISKUIHIN Teamsiin, tutustu […]
-
Hallitusohjelman mukaisen ruoka-alan kasvuohjelman toimenpidekokonaisuuus on käynnissä. Alkuvuodesta 2025 se täydentyi, kun Ruokatieto Yhdistys ry yhdessä Suvi ry:n kanssa alkavat rakentamaan yrityslähtöistä kasvualustaa, HY aloittaa […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
2 tapahtumat,
-
Kesäkuussa julkaistu, Makuja Pohjois-Savosta menukilpailu etenee kohti huipentumaansa. Finaali järjestetään Savon ammattiopiston tiloissa Savilahdessa. Tapahtuma on kaikille avoin ja yleisö pääsee äänestämään myös omaa suosikkimenuta. AIKA: 3.2.2025 klo […]
-
Lähde mukaan oppimaan, miten XR-teknologiaa voidaan hyödyntää yritysten ja ehkä juuri sinun liiketoiminnassasi. Webinaari tarjoaa johdatuksen XR-teknologian perusteisiin sekä käytännön esimerkkejä ja malleja. Kuulemme myös, […] |
0 tapahtumat,
|
5 tapahtumat,
-
Koulutus tarjoaa työkaluja ja vinkkejä digiviestinnän hyödyntämiseen niin yrityksen brändin kuin tulosten parantamiseksi. Opi, miten strateginen viestintä tuo mitattavia hyötyjä! Kouluttajina toimivat digiviestinnän ammattilaiset Henni […]
-
Saat arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä siitä, miten voit päästä mukaan julkisiin hankintoihin ja kasvattaa liiketoimintaasi. Ilmoittautumalla varmistat paikkasi tapahtumassa, joka voi avata uusia ovia […]
-
Etelä-Pohjanmaalla on loistavat mahdollisuudet nostaa paikallinen ruoka ja juoma, raaka-aineet sekä tuotteet matkailun myyntivalteiksi! 5.2.2025 klo 14.00 - 14.30, Teams Ruokaprovinssikahveilla keskustelemme mitä ruokamatkailu on […]
-
Peruna-alan toimija, tiedätkö miten vastuullisuuden kasvavat vaatimukset vaikuttavat liiketoimintaasi? Tule mukaan Vastuullisuudella varmuutta toimitusketjuihin -tilaisuuteen! EU:n vastuullisuussääntely tulee näkymään myös peruna-alan toimijoiden arjessa mm. alihankinta- ja […] |
4 tapahtumat,
-
Onko yritykselläsi ratkaisu tai idea, miten kotona syntyvää hävikkiä voisi vähentää? Kiinnostaisiko teitä kehittää tällaisia palveluita? Hae mukaan Hävikkihyppy-hankkeen innovaatiohaasteeseen! Suomi on sitoutunut puolittamaan elintarvikejätteen […]
-
Tällä luennolla pääset tutustumaan siihen, mitä kasveja ja mihin tarkoituksiin voitaisiin tuottaa värikasveina. Yrittäjäpuheenvuoron pitää Idän Kehräämön pääkehruri Anniina Nykänen. Kouluttajana Yrjö Vähäkallio. Ajankohta: torstaina […]
-
Monet ruokapalvelut, kuten kuntien keittiöt, ovat asettaneet tavoitteekseen lisätä lähiruoan ja luomutuotteiden käyttöä. Urban&Local-hanke järjestää tilaisuuden, jossa yhdistetään pien-, lähi-ja luomutuottajat sekä ruokapalveluiden tarjoajat. Tilaisuudessa pientuottajilla – […]
-
Teknologiapilottipäivä – Ratkaisuja teollisuuden ja elintarvikealan tulevaisuuteen!, Etelä-Pohjanmaa
Teknologiapilottipäivä – Ratkaisuja teollisuuden ja elintarvikealan tulevaisuuteen!, Etelä-Pohjanmaa
Tervetuloa Seinäjoen ammattikorkeakoululle tutustumaan teknologisiin ratkaisuihin, jotka ovat osa teollisuuden ja elintarviketeollisuuden toimintaa. Tapahtuma on avoin kaikille, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. 🔹 Energiaratkaisuja 🔹 Automaatio- ja […] |
1 tapahtuma,
-
Kuulemme mielenkiintoisen uusien yrittäjien tarinan, oppilaitosten edustajilta yhteistyömahdollisuuksista ja tapaamme alan muita toimijoita. pe 7.2. klo 8.30-10 Brasserie Golf (Golfintie 2, Uusikaupunki) Viime vuoden lopulla […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
-
Järjestämme luonnontuotteiden keruutoiminnan ja luomusertifioinnin kehittämiskysymyksiä käsittelevän tilaisuuden tiistaina 11.2.2025 klo 9.15–11.00 Teamsissa. Ensimmäisessä kokoontumisessa käydään teemakokonaisuutta läpi nykytilan ja lähitulevaisuuden osalta sekä tunnistetaan jatkokäsittelyyn […]
-
Maatila tai elintarvikejatkojalostaja, suunnitteletko suoramyynnin aloittamista tai olet jo aloittanut suoramyynnin, mutta haluat kehittää omaa toimintaasi? Tule kuulolle 11.2.2025 klo 14-15! Tässä webinaarissa saat vinkkejä […]
-
Webinaarisarjassa kerrotaan, miten matkailuyritykset voivat hyödyntää monipuolisesti luonnontuotteita. Webinaarisarjan vinkit sopivat erityisesti sellaisille matkailuyrityksille, jotka haluavat toiminnassaan tuoda esille luontoa ja luontolähtöisyyttä. Osallistua voi yksittäisiin […] |
1 tapahtuma,
-
Syömistottumukset monikulttuurisessa Suomessa ovat muuttumassa: asiakkaat kaipaavat uusia makuja, kestäviä valintoja ja paikallista alkuperää. Makupaja tarjoaa osallistujille tilaisuuden kokeilla luovasti kansainvälisiä reseptejä ja pohjoissavolaisia raaka-aineita. Osallistumalla […] |
2 tapahtumat,
-
Tule tutustumaan avomaalla tuotettavien vihannesten ja muiden erikoiskasvien myyntiin ja markkinointiin. Luento jatkuu 20.2 pidettävällä toisella myynnin ja markkinoinnin koulutuksella. Voit kuitenkin osallistua myös vain […]
-
Valmistaudu tulevaisuuteen – EU:n uudet direktiivit muuttavat yritysvastuun pelisäännöt! EU:n kestävyysraportointidirektiivi (CSRD) ja yritysvastuudirektiivi (CSDDD) tuovat mukanaan merkittäviä muutoksia yritysten toimintaan. Mitä nämä säädökset tarkoittavat […] |
1 tapahtuma,
-
Tervetuloa Eväitä ruokamatkailun kehittämiseen -tapahtumaan Ruokolahdelle STEP-koulutuksen tiloihin ystävänpäivänä 14.2.2025 klo 12-15. Ruokamatkailun tulevaisuus Saimaan sydämessä – inspiroidu uusista ideoista, verkostoidu alueen ammattilaisten kanssa ja […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Webinaarisarjassa kerrotaan, miten matkailuyritykset voivat hyödyntää monipuolisesti luonnontuotteita. Webinaarisarjan vinkit sopivat erityisesti sellaisille matkailuyrityksille, jotka haluavat toiminnassaan tuoda esille luontoa ja luontolähtöisyyttä. Osallistua voi yksittäisiin […] |
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
-
Tervetuloa elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjät ja kehittäjät tapaamiseen! Aika: 20.2.2025, klo 9.30 - 15 Paikka: Vaarantalo, Halmetmäentie 2 a, Paltamo, Kainuu Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen […]
-
Tule tutustumaan avomaalla tuotettavien vihannesten ja muiden erikoiskasvien myyntiin ja markkinointiin. Luento on jatkoa 13.2 pidetylle myynnin ja markkinoinnin koulutuksella. Voit kuitenkin osallistua myös vain […]
-
Tule kartoittamaan yrityksesi vastuullisuustyön nykytilaa ja kuulemaan yritysvastuusta ja kestävyysraportoinnin asettamista mahdollisuuksista ja velvotteista. Ajankohta: to 20.2.2025 klo13-16 Paikka: Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, 70100 Kuopio Kenelle: Pohjoissavolaiset ruokaketjun […] |
1 tapahtuma,
-
FINLABEL -hanke tarjoaa tietoa private label-valmistuksesta kansainvälistymisen keinona. Mitä uusia kasvumahdollisuuksia korkeamman hintaluokan private label-tuotteiden valmistus tarjoaa suomalaisille elintarvikevalmistajille?Olet tervetullut mukaan maksuttomiin TIETOISKUIHIN Teamsiin, tutustu […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
1 tapahtuma,
-
Nutrition and Food Research Center (NUFO) at the University of Turku warmly invites you to an open event where we will introduce our research activities […] |
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
-
Tervetuloa kuulemaan kansallisen ruuan pitkän aikavälin strategian valmistelun etenemisestä 26.2.2025 klo 8.30-9.00! Vuoden 2024 lopussa käynnistyneen ruokastrategian valmistelun ensimmäinen vaihe on käynnissä. Tilannekuvaa on hahmoteltu, […]
-
Tervetuloa kuulemaan ja ideoimaan kuntien ruokapalveluille sopivaa Arctic Food Lab -menua! Julkaisemme ammattikeittiöihin soveltuvat reseptit, joissa hyödynnetään monipuolisesti alueemme raaka-aineita – liha-, maito-, vilja-, kala- […] |
1 tapahtuma,
-
Erottuva elintarvike -työpajat 27.2., 12.3. ja 9.4. Salossa Haaveiletko elintarviketuotteen kehittämisestä? Haluaisitko olla tulevaisuuden ruokaketjun aallon harjalla ja kehittää huippu tuotteita kansallisille ja kansainvälisille markkinoille? […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|