
- This event has passed.
Varsinaissuomalaisten elintarvike- ja ruoka-alan aamukahvit, Uusikaupunki
pe 7. helmikuun @ 08:30 - 10:00
Kuulemme mielenkiintoisen uusien yrittäjien tarinan, oppilaitosten edustajilta yhteistyömahdollisuuksista ja tapaamme alan muita toimijoita.
pe 7.2. klo 8.30-10 Brasserie Golf (Golfintie 2, Uusikaupunki)
Viime vuoden lopulla toteutettiin Varsinais-Suomen ruokaketjun yrityksille suunnattu kysely opiskelija- ja oppilaitosyhteistyöstä, jonka tavoitteena oli kartoittaa yritysten yhteistyö- ja verkostoitumistarpeita oppilaitosten kanssa. Vastausten pohjalta pohdimme, miten oppilaitoksissa voitaisiin mahdollisesti vastata näihin tarpeisiin.
Tilaisuudessa on mahdollisuus suoraan kontaktoida oppilaitosten edustajia ja mikäli haluat, voit ennakkoon varata myös ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen. Kerro tästä ilmoittautumislomakkeen kohdassa terveiset järjestäjälle.
Ilmoittaudu linkin kautta 3.2. mennessä: https://survey.hakosalo.fi/ukipolis/k/NQ2FRJPQ8B
OHJELMA
Uusien yrittäjien tarina – Marita Frimodig ja Pilvi Holm, Brasserie Golf
Oppilaitosyhteistyön mahdollisuudet yrityksille – Eija Kulju, elintarviketekniikan lehtori, Turun ammattikorkeakoulu ja Sanna Järvinen, elintarvikealan opettaja, Novida
Vapaata keskustelua ja mahdolliset henkilökohtaiset tapaamiset
Tilaisuuden järjestää Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa -hanke.