
- This event has passed.
Makupaja – Lähituotteilla makua kansainväliselle lautaselle, Kuopio
ke 12. helmikuun @ 15:00 - 20:00
Syömistottumukset monikulttuurisessa Suomessa ovat muuttumassa: asiakkaat kaipaavat uusia makuja, kestäviä valintoja ja paikallista alkuperää. Makupaja tarjoaa osallistujille tilaisuuden kokeilla luovasti kansainvälisiä reseptejä ja pohjoissavolaisia raaka-aineita. Osallistumalla saat uusia ideoita ruokatuotteiden kehitykseen ja edistät ruokakulttuurin kehitystä, jossa paikallisuus ja monikulttuurisuus kohtaavat maukkaalla tavalla. Tervetuloa inspiroitumaan ja kehittämään uusia makuelämyksiä!
Aika: keskiviikko 12.2.2025 klo 15-20
Paikka: Palvelualan Opisto Kuopio, Asemakatu 4, Kuopio
Kenelle: Ruoka-alan ammattilainen, ammattikeittiön/lounaskeittiön edustaja, tuottaja/jatkojalostaja.
Makupajassa kehitetään reseptiikkaa ammattikeittiöiden hyödynnettäväksi, yhdistämällä kansainvälisiä ideoita paikallisiin raaka-aineisiin. Tilaisuudessa valmistetaan ruokaa ja maistellaan tuotoksia, joiden tulokset dokumentoidaan ammattikeittiöiden ja muiden ruoka-alan toimijoiden käyttöön. Lisäksi Makupaja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua suoraan tuottajien kanssa ja syventää tietämystä paikallisista raaka-aineista. Makupajan reseptit ja niistä valmistetut tuotemaistiaiset saavat myöhemmin arvokasta palautetta, mikä auttaa kehittämään parhaat ideat ammattikeittiöiden tarpeisiin.
Makupaja on maksuton ja mukaan mahtuu 16 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Lue lisää!