Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
1 tapahtuma,
-
Foodwest Oy järjestää webinaarin, jossa kerrotaan elokuussa 2022 BRCGS-standardin uusimman version 9 muutoksista. Ilmoittaudu webinaariimme, ja kirkasta itsellesi päivittyneet vaatimukset ja tarkennusta vaativat toimintamallit yrityksessäsi. […] |
1 tapahtuma,
-
Luonnontuotealan ikuisuusongelma on ollut kysynnän ja tarjonnan kohtaamattomuus. Usein raaka-aineita jalostavat yritykset heräävät raaka-aineen tarpeeseen vasta, kun sen keruukausi on jo ohi. Koulutettuja kerääjiä on […] |
3 tapahtumat,
-
Tammi-maaliskuussa KORU-hankkeessa keskitytään asiakaslähtöisyyden huomioimiseen elintarvikealan yritysten toiminnassa. Työpajoissa keskitytään seuraaviin teemoihin: Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen aikana Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn Tutustuminen tuotantotiloihin yritysvierailujen […]
-
Mitä voimme oppia muilta ja muilta aloilta? Mistä saamme ideoita? Tule mukaan laajentamaan näkökulmaasi siitä, mitä tulevaisuuden ruoantuotanto voisi olla. Tilaisuus on Kestävä RuokaHämeen sidosryhmätapaaminen, […]
-
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan yhteiset ruokaprovinssikahvit ovat joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00-14.30 etätoteutuksena. Kevään kahden ensimmäisen kahvittelun aiheena... 4.1.2023 klo 14.00 – Ruokaprovinssistrategian esittely, […] |
1 tapahtuma,
-
Haluaisiko sinunkin kuntasi huomioida ympäristön, sosiaalisen vastuun ja luonnon monimuotoisuuden hankinnoissa aiempaa paremmin, mutta kustannukset mietityttävät? Järjestämme tästä ajankohtaisesta aiheesta webinaarin kaikille kiinnostuneille 2.2. klo […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
-
Tule Jyväskylään ratkomaan ravintola-alan ajankohtaisimpia haasteita! Hackathon on innovaatiokilpailu ja hyväksi havaittu yhteiskehittämisen toimintamalli uusien ideoiden keksimiseen ja jalostamiseen. Tapahtuma on avoin kaikille ravintola-alan kehittämisestä […]
-
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki […] |
2 tapahtumat,
-
Tiesitkö, että OIVA-valvonta ja OIVA-tarkastukset voivat toimia elintarvikeyrityksen omavalvonnan tukena? Aamupäivän 8.2.2023 klo 10.00 - 11.30 webinaarissa perehdytään: OIVA-tarkastuksiin ja niiden sisältöön miten OIVA-tarkastuksia voisi […]
-
Tarvitsetko apua markkinointiin? Kaipaatko apua, miten käyttää sosiaalista mediaa osana markkinointia? Haluatko oppia ottamaan houkuttelevia kuvia tuotteistasi? Kaipaatko apua kuvankäsittelyyn? Järjestämme ainutlaatuisen mahdollisuuden elintarvikealan yrittäjille […] |
4 tapahtumat,
-
Helmikuun alussa mahdollisuus kuulla Ranskan markkinasta ja sen tarjoomasta Etelä-Pohjanmaan yrityksille. Aamussa saamme tietoa Business Finlandin Pariisin toimipisteen asiantuntijan Oonagh Allas-Murphyn kertomana Ranskasta vientimaana erilaisille […]
-
Supersuosittu ruokakasvatuksen teemapäivä järjestetään toistamiseen. Varaa siis kalenteristasi torstai 9.2.2023! Täysin verkossa järjestettävään tilaisuuteen voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa marraskuun lopussa. […]
-
Kallisarvoinen kotimainen ruokaketju -aamiaistilaisuudessa pöydän ääreen asettuu runsas joukko asiantuntijoita ja kansanedustajia keskustelemaan ruokaketjusta, kuluttajanäkökulmista ja huoltovarmuudesta. Koollekutsujana on TTS Työtehoseuran Ruoka Akatemia. Helsingissä järjestettävän […]
-
Tarvitsetko apua markkinointiin? Kaipaatko apua, miten käyttää sosiaalista mediaa osana markkinointia? Haluatko oppia ottamaan houkuttelevia kuvia tuotteistasi? Kaipaatko apua kuvankäsittelyyn? Järjestämme ainutlaatuisen mahdollisuuden elintarvikealan yrittäjille […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
2 tapahtumat,
-
SMAKERNAS ÖSTERBOTTEN ett seminarium om gårdsbutiker och närmat Sista anmälningsdag 5.2.2023 Smakernas Österbotten – Makujen Pohjanmaa | Dynamo Närpes (dynamonarpes.fi) MAKUJEN POHJANMAA seminaari tilamyymälöistä ja […]
-
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 13.2.2023 klo 12-14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi |
4 tapahtumat,
The organic trade meets at the organic exhibition in Nuremberg from 14 - 17 February 2023. https://www.biofach.de/en
-
YDIRE-hanke järjestää elintarvikeyrityksille suunnatun, maksuttoman Muutosjoustavaksi toimivalla strategialla -seminaarityöpajan Seinäjoen Framilla tiistaina 14.2.2023 klo 9-12. Tervetuloa mukaan kirkastamaan yrityksen strategia ja tulevaisuuden suunta strategiaprofessori Annika […]
-
Ystävänpäivänä ti 14.2.2023 klo 9.30-12.30 järjestämme verkostoitumistapahtuman, missä tuomme esiin lyhyitä elintarvikeketjuja, paikallisia toimijoita ja työkaluja ruokaketjun toimijoille. Saat mukaasi myös uuden Lähiruoan tie kauppaan […]
-
Viexpon webinaarisarja eri maiden markkinanäkymistä jatkuu. Alankomaiden markkinanäkymät 14.2.2023 klo 10–11 Alankomaat on Saksan, Ruotsin ja USA:n jälkeen Suomen neljänneksi tärkein kauppakumppani. Miten Alankomaiden markkinoille […] |
4 tapahtumat,
-
Tammi-maaliskuussa KORU-hankkeessa keskitytään asiakaslähtöisyyden huomioimiseen elintarvikealan yritysten toiminnassa. Työpajoissa keskitytään seuraaviin teemoihin: Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen aikana Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn Tutustuminen tuotantotiloihin yritysvierailujen […]
-
Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu) -hanke järjestää Luomutreffit Kokemäellä ke 15.2.2023 klo 14-17 Vanhan yhteiskoulun valtuustosalissa. Tilaisuus on tarkoitettu ruokapalveluille, tuottajille, jatkojalostajille ja tukuille. Treffeillä keskustellaan luomutuotteiden […]
-
Världsarvet Kvarkens skärgård presenterar för första gången: Heritage Talks in Kvarken 2023! Välkommen att inspireras av online-föreläsningar den 15.2 och 16.2.2023 klockan 18.00! Se bifogad […] |
8 tapahtumat,
Pohjoisen luomuseminaari järjestetään Kalajoella 16.2.-17.2.2023 Santa's Resort & Spa Hotel Sani, Jukupolku 5. Monipuolinen ohjelma esitellään ProAgria Oulun verkkosivuilla ja siellä on tietoa myös osallistumismaksuista […]
-
VYR:n vuosittainen viljelijäseminaari järjestetään jälleen 16.2.2023 klo 9 - 16 Hämeenlinnassa. Myös etäosallistuminen tapahtumaan on mahdollista livestriimauksen välityksellä. Tutustu monipuoliseen ohjelmaan verkkosivuilla ja ilmoittaudu mukaan! […]
-
Liiketoimintaa metsän luonnontuotteista: Miniseminaari ja työpaja Metsäkeskus yhdessä Seinäjoen yliopistokeskuksen ja Turun yliopiston kanssa kutsuu sinut mukaan ideoimaan ja kehittämään metsästä saatavien luonnontuotteiden hyödyntämistä liiketoiminnassa. […]
-
Tervetuloa mukaan seminaariin, jossa pureudutaan ruokatuotteen tarinallistamiseen, tuotteistukseen, pakkauksen merkitykseen myynnissä ja markkinoinnissa sekä kansainvälistymiseen. Tilaisuudessa pyrimme ravistelemaan normeja, löytämään ratkaisuja kehittää toimialaa ja murtaa […]
-
Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman seuraava virtuaali-info lähestyy. Seuraava pidetään torstaina 16.2. klo 13-14. Ilmoittaudu mukaan tästä. Virtuaali-infossa kuulemme Helsingin yliopiston Tvärminnen eläintieteellisen aseman vastuullisuuspolusta, jota he […] |
3 tapahtumat,
-
Matkailuyrityksille suunnatuissa klinikoissa käymme läpi DataHubin käyttöönottoa, tuotteen lisäämisen ja kulun DataHubissa, sekä vastataan esiin nousseisiin kysymyksiin. Merkitse klinikoiden ajankohdat kalenteriisi, ilmoittautuminen on auki. Tilaisuudet nauhoitetaan. Yritysklinikat perjantai […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
4 tapahtumat,
-
Tervetuloa maa- ja metsätalousministeriön järjestämään sidosryhmätilaisuuteen, jossa kuulemme niin ministeriön kuulumisia kuin ruokajärjestelmän toimijoiden ajatuksia kuluttajien lautasille tarjottavasta kestävyydestä. 21.2.2023 klo 8.30 - 12 Oodi, […]
-
YDIRE-hanke järjestää digiaiheisen ajankohtaisseminaarin ruoka-alan toimijoille helmikuussa 2023 Seinäjoen Framilla. Tilaisuudessa ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä ruokaketjussa ja sen yrityksissä. Lisäksi tehdään tutuksi Seinäjoen ammattikorkeakoulun toimintaa […]
-
Ähtärin Mesikämmen-hotellissa järjestetään Luonnontuotealan seminaari, jonka teemoina ovat huoltovarmuus, omavaraisuus ja luonnontuotteet. Ohjelma 21.2.2023 klo 10.30 Tilaisuuden avaus, Paula Erkkilä, Leader Kuudestaan ry klo 10.40 […]
-
Workshopserien för producenter, företagare, föreningar, hobbyproducenter osv. Lär dig förstå vad din kund önskar! Genom att jobba med kundupplevelsen kan du öka din försälning. Vi […] |
1 tapahtuma,
-
Lämpimästi tervetuloa mukaan Ruokamaakunta Nyt! - 11 000 vuotta eteläkarjalaista gastronomiaa jatkuvassa kattauksessa -hankkeen tapaamiseen. Tapaamisen teemana on "Kivikautisilla mailla" nimisen tapahtuman järjestäminen Savitaipaleella Rovastinojan […] |
1 tapahtuma,
-
Osana Mikkelin Tieteen Päiviä järjestetään keskustelu ruoasta 23.2.2023 klo 9.30 - 10.45. Tapahtumaan ei ole mahdollista osallistua etäyhteydellä, mutta tilaisuus on avoin ja kaikki ovat […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Ruokaprovinssin maaliskahveilla vieraana on Robert Nemlander! Nemlanderin aiheena on "Ruokaprovinssi 2130: Teknologia, kiertotalous ja ruokatulevaisuudet." Robert Nemlander on sarjayrittäjä, rakennusalan diplomi-insinööri (M.Sc.), kansainvälinen puhuja, entinen […] |
1 tapahtuma,
-
Suomen kotieläintuotannon tulevaisuuskuvat ja yhteiskunnalliset vaikutukset (KOTIETU) -hankkeessa on laadittu viisi tulevaisuuskuvaa ja mallinnettu niiden vaikutuksia pellonkäyttöön, ympäristöön, aluetalouteen ja ulkomaankauppaan. Suomen ruokajärjestelmän haavoittuvuus: keskinäisriippuvuuksien […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|