Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa

ke 1. maaliskuun @ 14:00 - 14:30

Ruokaprovinssin maaliskahveilla vieraana on Robert Nemlander! Nemlanderin aiheena on ”Ruokaprovinssi 2130: Teknologia, kiertotalous ja ruokatulevaisuudet.”

Robert Nemlander on sarjayrittäjä, rakennusalan diplomi-insinööri (M.Sc.), kansainvälinen puhuja, entinen astronauttikokelas, lääkintäkersantti, futuristi, sijoittaja ja isä. Hän vastaa operaatiojohtajana insinööritoimisto Rambollin aurinkoenergiaprojekteista ja kansainvälisestä rekrytoinnista. Hänet valittiin maailman Top 100 nuoren johtajan joukkoon vuosina 2017 ja 2018. Nemlander on perustaja ja hallituksen jäsen EntoCube Oy:ssä, joka on Pohjoismaiden johtava ja NASA:n kanssa yhteistyötä tekevä hyönteiskasvatusteknologia- ja hyönteisruokayritys. Tavoitteena on mullistaa kestävä proteiinintuotanto Maassa ja tulevaisuuden siirtokunnissa syvällä avaruudessa.

Ruokaprovinssin etäkahvit ovat KEKSIviikkona 1.3.2023 14.00-14.30. Linjoille pääsee keskustelemaan, katsomaan ruokaprovinssilaisten lähettämiä dioja ja testaamaan tekniikkaa varttia ennen kahvien alkamista.

Lisätietoja ja linkki etäkahveille

Tiedot

Päivämäärä:
ke 1. maaliskuun
Aika:
14:00 - 14:30