Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
1 tapahtuma,
Uuden BRCGS-standardiversion muutoksia käsittelevä webinaari
Uuden BRCGS-standardiversion muutoksia käsittelevä webinaari
Foodwest Oy järjestää webinaarin, jossa kerrotaan elokuussa 2022 BRCGS-standardin uusimman version 9 muutoksista. Ilmoittaudu webinaariimme, ja kirkasta itsellesi päivittyneet vaatimukset ja tarkennusta vaativat toimintamallit yrityksessäsi. […]
1 tapahtuma,
Pullonkaulat pois luonnontuotealalta – kysyntä ja tarjonta kohtaamaan, webinaari
Pullonkaulat pois luonnontuotealalta – kysyntä ja tarjonta kohtaamaan, webinaari
Luonnontuotealan ikuisuusongelma on ollut kysynnän ja tarjonnan kohtaamattomuus. Usein raaka-aineita jalostavat yritykset heräävät raaka-aineen tarpeeseen vasta, kun sen keruukausi on jo ohi. Koulutettuja kerääjiä on […]
3 tapahtumat,
Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi, Etelä-Pohjanmaa
Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi, Etelä-Pohjanmaa
Tammi-maaliskuussa KORU-hankkeessa keskitytään asiakaslähtöisyyden huomioimiseen elintarvikealan yritysten toiminnassa. Työpajoissa keskitytään seuraaviin teemoihin: Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen aikana Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn Tutustuminen tuotantotiloihin yritysvierailujen […]
Out of the food box -tilaisuus, Tammela
Out of the food box -tilaisuus, Tammela
Mitä voimme oppia muilta ja muilta aloilta? Mistä saamme ideoita? Tule mukaan laajentamaan näkökulmaasi siitä, mitä tulevaisuuden ruoantuotanto voisi olla. Tilaisuus on Kestävä RuokaHämeen sidosryhmätapaaminen, […]
Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa
Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan yhteiset ruokaprovinssikahvit ovat joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00-14.30 etätoteutuksena. Kevään kahden ensimmäisen kahvittelun aiheena... 4.1.2023 klo 14.00 – Ruokaprovinssistrategian esittely, […]
1 tapahtuma,
Mitä vastuullisuus maksaa? -webinaari
Mitä vastuullisuus maksaa? -webinaari
Haluaisiko sinunkin kuntasi huomioida ympäristön, sosiaalisen vastuun ja luonnon monimuotoisuuden hankinnoissa aiempaa paremmin, mutta kustannukset mietityttävät? Järjestämme tästä ajankohtaisesta aiheesta webinaarin kaikille kiinnostuneille 2.2. klo […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Hackathon: Positiivisella kädenjäljellä rahaa ravintolaasi, Jyväskylä
Hackathon: Positiivisella kädenjäljellä rahaa ravintolaasi, Jyväskylä
Tule Jyväskylään ratkomaan ravintola-alan ajankohtaisimpia haasteita! Hackathon on innovaatiokilpailu ja hyväksi havaittu yhteiskehittämisen toimintamalli uusien ideoiden keksimiseen ja jalostamiseen. Tapahtuma on avoin kaikille ravintola-alan kehittämisestä […]
Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot
Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki […]
2 tapahtumat,
OIVA ja omavalvonta elintarvikeyrityksessä, Etelä-Pohjanmaa
OIVA ja omavalvonta elintarvikeyrityksessä, Etelä-Pohjanmaa
Tiesitkö, että OIVA-valvonta ja OIVA-tarkastukset voivat toimia elintarvikeyrityksen omavalvonnan tukena? Aamupäivän 8.2.2023 klo 10.00 - 11.30 webinaarissa perehdytään: OIVA-tarkastuksiin ja niiden sisältöön miten OIVA-tarkastuksia voisi […]
Vipinää markkinointiin – Markkinoinnin ja valokuvauksen työpajat Turussa
Vipinää markkinointiin – Markkinoinnin ja valokuvauksen työpajat Turussa
Tarvitsetko apua markkinointiin? Kaipaatko apua, miten käyttää sosiaalista mediaa osana markkinointia? Haluatko oppia ottamaan houkuttelevia kuvia tuotteistasi? Kaipaatko apua kuvankäsittelyyn? Järjestämme ainutlaatuisen mahdollisuuden elintarvikealan yrittäjille […]
4 tapahtumat,
Business with France – Bisnestä Ranskaan, Seinäjoki
Business with France – Bisnestä Ranskaan, Seinäjoki
Helmikuun alussa mahdollisuus kuulla Ranskan markkinasta ja sen tarjoomasta Etelä-Pohjanmaan yrityksille. Aamussa saamme tietoa Business Finlandin Pariisin toimipisteen asiantuntijan Oonagh Allas-Murphyn kertomana Ranskasta vientimaana erilaisille […]
Ruoka Akatemian Kallisarvoinen kotimainen ruokaketju -aamiaistilaisuus
Ruoka Akatemian Kallisarvoinen kotimainen ruokaketju -aamiaistilaisuus
Kallisarvoinen kotimainen ruokaketju -aamiaistilaisuudessa pöydän ääreen asettuu runsas joukko asiantuntijoita ja kansanedustajia keskustelemaan ruokaketjusta, kuluttajanäkökulmista ja huoltovarmuudesta. Koollekutsujana on TTS Työtehoseuran Ruoka Akatemia. Helsingissä järjestettävän […]
Ruokakasvatuksen teemapäivä
Ruokakasvatuksen teemapäivä
Supersuosittu ruokakasvatuksen teemapäivä järjestetään toistamiseen. Varaa siis kalenteristasi torstai 9.2.2023! Täysin verkossa järjestettävään tilaisuuteen voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa marraskuun lopussa. […]
Vipinää markkinointiin – Markkinoinnin ja valokuvauksen työpaja Turussa
Vipinää markkinointiin – Markkinoinnin ja valokuvauksen työpaja Turussa
Tarvitsetko apua markkinointiin? Kaipaatko apua, miten käyttää sosiaalista mediaa osana markkinointia? Haluatko oppia ottamaan houkuttelevia kuvia tuotteistasi? Kaipaatko apua kuvankäsittelyyn? Järjestämme ainutlaatuisen mahdollisuuden elintarvikealan yrittäjille […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Smakernas Österbotten / Makujen Pohjanmaa, Isokyrö
Smakernas Österbotten / Makujen Pohjanmaa, Isokyrö
SMAKERNAS ÖSTERBOTTEN ett seminarium om gårdsbutiker och närmat Sista anmälningsdag 5.2.2023 Smakernas Österbotten – Makujen Pohjanmaa | Dynamo Närpes (dynamonarpes.fi) MAKUJEN POHJANMAA seminaari tilamyymälöistä ja […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 13.2.2023 klo 12-14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
4 tapahtumat,
Biofach 2023
The organic trade meets at the organic exhibition in Nuremberg from 14 - 17 February 2023. https://www.biofach.de/en
Muutosjoustavaksi toimivalla strategialla, Seinäjoki
Muutosjoustavaksi toimivalla strategialla, Seinäjoki
YDIRE-hanke järjestää elintarvikeyrityksille suunnatun, maksuttoman Muutosjoustavaksi toimivalla strategialla -seminaarityöpajan Seinäjoen Framilla tiistaina 14.2.2023 klo 9-12. Tervetuloa mukaan kirkastamaan yrityksen strategia ja tulevaisuuden suunta strategiaprofessori Annika […]
Yhteistyöstä voimaa lyhyisiin elintarvikeketjuihin, Hämeenlinna
Yhteistyöstä voimaa lyhyisiin elintarvikeketjuihin, Hämeenlinna
Ystävänpäivänä ti 14.2.2023 klo 9.30-12.30 järjestämme verkostoitumistapahtuman, missä tuomme esiin lyhyitä elintarvikeketjuja, paikallisia toimijoita ja työkaluja ruokaketjun toimijoille. Saat mukaasi myös uuden Lähiruoan tie kauppaan […]
Viexpo: Alankomaiden markkinanäkymät / Marknadsutsikter i Nederländerna
Viexpo: Alankomaiden markkinanäkymät / Marknadsutsikter i Nederländerna
Viexpon webinaarisarja eri maiden markkinanäkymistä jatkuu. Alankomaiden markkinanäkymät 14.2.2023 klo 10–11 Alankomaat on Saksan, Ruotsin ja USA:n jälkeen Suomen neljänneksi tärkein kauppakumppani. Miten Alankomaiden markkinoille […]
4 tapahtumat,
Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi, Etelä-Pohjanmaa
Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi, Etelä-Pohjanmaa
Tammi-maaliskuussa KORU-hankkeessa keskitytään asiakaslähtöisyyden huomioimiseen elintarvikealan yritysten toiminnassa. Työpajoissa keskitytään seuraaviin teemoihin: Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen aikana Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn Tutustuminen tuotantotiloihin yritysvierailujen […]
Luomutreffit Kokemäellä
Luomutreffit Kokemäellä
Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu) -hanke järjestää Luomutreffit Kokemäellä ke 15.2.2023 klo 14-17 Vanhan yhteiskoulun valtuustosalissa. Tilaisuus on tarkoitettu ruokapalveluille, tuottajille, jatkojalostajille ja tukuille. Treffeillä keskustellaan luomutuotteiden […]
Heritage Talks in Kvarken 2023! -webinaari
Heritage Talks in Kvarken 2023! -webinaari
Världsarvet Kvarkens skärgård presenterar för första gången: Heritage Talks in Kvarken 2023! Välkommen att inspireras av online-föreläsningar den 15.2 och 16.2.2023 klockan 18.00! Se bifogad […]
8 tapahtumat,
Pohjoisen luomuseminaari 2023, Kalajoki
Pohjoisen luomuseminaari järjestetään Kalajoella 16.2.-17.2.2023 Santa's Resort & Spa Hotel Sani, Jukupolku 5. Monipuolinen ohjelma esitellään ProAgria Oulun verkkosivuilla ja siellä on tietoa myös osallistumismaksuista […]
VYR viljelijäseminaari, Hämeenlinna ja etäosallistuminen
VYR viljelijäseminaari, Hämeenlinna ja etäosallistuminen
VYR:n vuosittainen viljelijäseminaari järjestetään jälleen 16.2.2023 klo 9 - 16 Hämeenlinnassa. Myös etäosallistuminen tapahtumaan on mahdollista livestriimauksen välityksellä. Tutustu monipuoliseen ohjelmaan verkkosivuilla ja ilmoittaudu mukaan! […]
Miniseminaari: Metsästä saatavien luonnontuotteiden liiketoimintapotentiaali – mahdollisuudet ja haasteet, Seinäjoki
Miniseminaari: Metsästä saatavien luonnontuotteiden liiketoimintapotentiaali – mahdollisuudet ja haasteet, Seinäjoki
Liiketoimintaa metsän luonnontuotteista: Miniseminaari ja työpaja Metsäkeskus yhdessä Seinäjoen yliopistokeskuksen ja Turun yliopiston kanssa kutsuu sinut mukaan ideoimaan ja kehittämään metsästä saatavien luonnontuotteiden hyödyntämistä liiketoiminnassa. […]
Vastuulliset ruokapalvelut virtuaali-infotilaisuus
Vastuulliset ruokapalvelut virtuaali-infotilaisuus
Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman seuraava virtuaali-info lähestyy. Seuraava pidetään torstaina 16.2. klo 13-14. Ilmoittaudu mukaan tästä. Virtuaali-infossa kuulemme Helsingin yliopiston Tvärminnen eläintieteellisen aseman vastuullisuuspolusta, jota he […]
Tuotteesta tunteeksi – tarinan merkitys tuotteistuksessa, Varsinais-Suomi
Tuotteesta tunteeksi – tarinan merkitys tuotteistuksessa, Varsinais-Suomi
Tervetuloa mukaan seminaariin, jossa pureudutaan ruokatuotteen tarinallistamiseen, tuotteistukseen, pakkauksen merkitykseen myynnissä ja markkinoinnissa sekä kansainvälistymiseen. Tilaisuudessa pyrimme ravistelemaan normeja, löytämään ratkaisuja kehittää toimialaa ja murtaa […]
3 tapahtumat,
Visit Finlandin DataHub-klinikat yrityksille
Visit Finlandin DataHub-klinikat yrityksille
Matkailuyrityksille suunnatuissa klinikoissa käymme läpi DataHubin käyttöönottoa, tuotteen lisäämisen ja kulun DataHubissa, sekä vastataan esiin nousseisiin kysymyksiin. Merkitse klinikoiden ajankohdat kalenteriisi, ilmoittautuminen on auki. Tilaisuudet nauhoitetaan. Yritysklinikat perjantai […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
4 tapahtumat,
Kestävää ruokaa lautaselle -sidosryhmätilaisuus
Kestävää ruokaa lautaselle -sidosryhmätilaisuus
Tervetuloa maa- ja metsätalousministeriön järjestämään sidosryhmätilaisuuteen, jossa kuulemme niin ministeriön kuulumisia kuin ruokajärjestelmän toimijoiden ajatuksia kuluttajien lautasille tarjottavasta kestävyydestä. 21.2.2023 klo 8.30 - 12 Oodi, […]
Digikehitystä TKI-yhteistyöllä – ajankohtaisseminaari ruokaketjun yrityksille, Seinäjoki
Digikehitystä TKI-yhteistyöllä – ajankohtaisseminaari ruokaketjun yrityksille, Seinäjoki
YDIRE-hanke järjestää digiaiheisen ajankohtaisseminaarin ruoka-alan toimijoille helmikuussa 2023 Seinäjoen Framilla. Tilaisuudessa ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä ruokaketjussa ja sen yrityksissä. Lisäksi tehdään tutuksi Seinäjoen ammattikorkeakoulun toimintaa […]
Ähtärin luonnontuotealan seminaari
Ähtärin luonnontuotealan seminaari
Ähtärin Mesikämmen-hotellissa järjestetään Luonnontuotealan seminaari, jonka teemoina ovat huoltovarmuus, omavaraisuus ja luonnontuotteet. Ohjelma 21.2.2023 klo 10.30 Tilaisuuden avaus, Paula Erkkilä, Leader Kuudestaan ry klo 10.40 […]
Förbättra kundupplevensen -workshpserien / Paranna asiakaskokemusta -työpajasarja, Österbotten / Pohjanmaa
Förbättra kundupplevensen -workshpserien / Paranna asiakaskokemusta -työpajasarja, Österbotten / Pohjanmaa
Workshopserien för producenter, företagare, föreningar, hobbyproducenter osv. Lär dig förstå vad din kund önskar! Genom att jobba med kundupplevelsen kan du öka din försälning. Vi […]
1 tapahtuma,
Ruokamaakunta Nyt! – 11 000 vuotta eteläkarjalaista gastronomiaa jatkuvassa kattauksessa -hanketapaaminen
Ruokamaakunta Nyt! – 11 000 vuotta eteläkarjalaista gastronomiaa jatkuvassa kattauksessa -hanketapaaminen
Lämpimästi tervetuloa mukaan Ruokamaakunta Nyt! - 11 000 vuotta eteläkarjalaista gastronomiaa jatkuvassa kattauksessa -hankkeen tapaamiseen. Tapaamisen teemana on "Kivikautisilla mailla" nimisen tapahtuman järjestäminen Savitaipaleella Rovastinojan […]
1 tapahtuma,
Alkuja moneen makuun, puheenvuoroja ruoan alusta, alkuperästä ja hieman lopustakin, Mikkeli
Alkuja moneen makuun, puheenvuoroja ruoan alusta, alkuperästä ja hieman lopustakin, Mikkeli
Osana Mikkelin Tieteen Päiviä järjestetään keskustelu ruoasta 23.2.2023 klo 9.30 - 10.45. Tapahtumaan ei ole mahdollista osallistua etäyhteydellä, mutta tilaisuus on avoin ja kaikki ovat […]