Loading view.
Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]
Tervetuloa Lihan kestävyyskriteerityöryhmän loppuraportin julkaisutilaisuuteen maanantaina 6.5. klo 14-16. Aika: Maanantai 6.5.2024 klo 14.00 – 16.00 Paikka: Tilaisuus järjestetään Teams-verkkoseminaarina. Maa- ja metsätalousministeriön asettaman lihan kestävyyskriteerien työryhmän […]
Tervetuloa 7.5.2024 klo 10-16 Hyvinkään Palopurolle, Knehtilän tilalla tapahtuvaan yhteisen terveyden (One Health) vuorovaikutustilaisuuteen. Tilaisuuden järjestävät Argumenta-hanke ”Terve ympäristö terve ihminen” sekä Strategisen tutkimuksen ohjelma FOOD. […]
Haluatko uppoutua vastuullisen matkailun saloihin tai saada uusia näkökulmia ravintola-alan kiertotalouteen? Tai ehkä sinua kiehtovat virtuaalimatkailun mahdollisuudet? Tule mukaan Kestävän matkailun minimessuille, jossa pääset tutustumaan […]
Mikä on ruoka-alan taloudellinen merkitys ja työllistävä vaikutus Suomessa ja eri maakunnissa? Kuinka suuri on ruokaketjun tuottama verokertymä? Millaisia välittömiä ja pysyviä vaikutuksia COVID-19-pandemialla oli […]
Ruoka-ala kattaa tulevaisuuden! Elintarvikealan ammattilaisten koulutuspäivä järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 14.5.2024. Tule tuulettamaan ajatuksiasi, innostumaan ja verkostoitumaan muiden ruoka-alan asiantuntijoiden kanssa. Elintarvikepäivässä on luvassa ohittamaton kattaus […]
Ruokamatkailun webinaarisarja – joka kuun toinen tiistai klo 9–10.30! Miten saada asiakkaat verkosta ravintolaan? | Alexander Silén Aika: tiistaina 14.5.2024 klo 9–10.30 Mistä on kyse? […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]
Luksusjahtiala tarjoaa ainutlaatuisia kansainvälistymismahdollisuuksia mikro- ja pk-yrityksille. Se on yksi maailman nopeimmin kasvavista markkinoista, kattaen laajan kirjon toimialoja elintarvikkeista, suunnittelusta ja rakentamisesta huoltoon, logistiikkaan ja […]
Tervetuloa Satakunnan Biolaakson Yhteinen tekijä -seminaariin, jossa Satakunnan elintarvikealan osaajat kokoontuvat yhdessä inspiroitumaan, kuulemaan loputtomista alan mahdollisuuksista ja verkostoitumaan potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Lisäksi kuullaan useita […]
ClimateFood- ja Eväitä elämään – luonnollisesti Lapista -hankkeet järjestävät 21.5. klo 9 - 15 yhteistilaisuuden. Aamupäivän kansainvälisen rahoituksen info tarjoaa työkaluja erityisesti elintarvike- ja luonnontuotealan […]
Vastaperustettu Suomen elintarvikevientiyhdistys ry esittäytyy: MIKÄ SUVI ry - MIKSI, KENELLE, KUINKA? Tervetuloa SUVI-info 22.5.2024 klo 9 – 10 Teamsiin. Saat kuulla esittelyn, mitä yhdistys […]
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Kevään 2024 webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa biologinen typensidonta, ravinnekierto, vasikoiden vierihoito sekä viljan […]
Vuoden 2024 ruokamessuseminaari Luonnontuotteista liiketoimintaa järjestetään Hämes-Havusessa (Koskenkyläntie 312, 61800 Kauhajoki) torstaina 23.5.2024 klo 9.00-11.45 + lounas. Aiheena mm. luonnontuotteiden hyödyntäminen elintarvikealalla, GeoFood luonnontuotteiden alueellinen brändääminen, luonnon […]
GoGlobal – KareliaBite 3: Online Visibility – Coaching on Online Visibility for internationalizing companies Thursday, May 23, 2024, from 12:00 PM to 4:00 PM Location: […]
Feast Sunday is a two-day celebration for foodies and gourmands, during which many popular restaurants will be exceptionally open on Sunday 26 May and Monday […]
Tervetuloa private label-markkinamahdollisuudet opintomatkalle Amsterdamiin, Hollantiin 27.- 29.5.2024! Ilmoittaudu lomakkeella 15.3. mennessä. Pääset matkalla kuulemaan, näkemään ja maistamaan elintarvikkeiden vähittäiskaupan tulevaisuuden ja tunnistamaan, tarjoaako private […]
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 27.5.2024 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Hei hyvän ja reilun lähiruoan ystävä! Tunnetko REKO-lähiruokailmiön? Pääset nyt saamaan siitä maistiaisia Stadin Lounas-REKO-tapahtumassa Lasipalatsin aukiolla Helsingissä tiistaina 28.5. klo 11.30–13.30. REKO tulee sanoista rejäl […]
Ruokalistalla on luomua, mutta tietääkö siitä asiakkaat. Maksuton LuRu-info ti 28.5. klo 13-14, jossa kerrotaan mitä ja miten luomusta voi kertoa ja tutustutaan uusiin faktapohjaisiin […]
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 30.5.2024 klo 10.00 – 12 Teamsin välityksellä. Tapaamisen alussa kuulemme terveiset PLMA-messuilta ja SUVI ry:n (Suomen elintarvikevientiyhdistys ry) ajankohtaisia kuulumisia, tulevaisuuden […]