Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luksusjahtialan monipuoliset vientimahdollisuudet, Joensuu

to 16. toukokuun @ 12:00 - 16:00

Luksusjahtiala tarjoaa ainutlaatuisia kansainvälistymismahdollisuuksia mikro- ja pk-yrityksille. Se on yksi maailman nopeimmin kasvavista markkinoista, kattaen laajan kirjon toimialoja elintarvikkeista, suunnittelusta ja rakentamisesta huoltoon, logistiikkaan ja ympäristöystävällisiin innovaatioihin. Ala houkuttelee yhä enemmän huippuosaajia ja innovatiivisia yrityksiä luomaan ainutlaatuisia elämyksiä ja tuotteita superjahtien omistajille ja asiakkaille ympäri maailmaa.
Luksusjahtiteollisuuden monipuoliset vientimahdollisuudet
Superyacht Foodie & Superyacht Cluster
Ajankohta: Torstaina 16.5.2024 klo 12:00 – 16:00
Paikka: Joensuun Tiedepuisto, Temple of Challenge (3A-rakennus, 4. kerros), Länsikatu 15, 80100 Joensuu

Luksusjahtiteollisuuden vientimahdollisuudet ovat keskiössä Superyacht Foodie & Superyacht Cluster -tilaisuudessa, joka järjestetään Joensuussa  Itä-Suomen infotilaisuutena. Tilaisuudessa voit pitchata oman tuotteesi tai palvelusi ja saada arvokasta palautetta sen soveltuvuudesta superjahtimarkkinoille. Verkostoitumisen lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus löytää uusia liiketoimintakumppaneita ja saada inspiraatiota liiketoiminnan laajentamiseen uusille markkinoille.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita superjahtialasta. Ilmoittaudu tapahtumaan 13.5.2024 klo 15 mennessä täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake. Ilmoittautuessasi valitse, osallistuuko yrityksesi myös pitchaukseen. Päätös pitchaavista yrityksistä ilmoitetaan osallistujille 13.5.2024 mennessä. Tapahtumaan valitaan pitchaamaan noin 20 yritystä.

Tiedot

Päivämäärä:
to 16. toukokuun
Aika:
12:00 - 16:00