Calendar of Events
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
0 events,
0 events,
0 events,
1 event,
Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa
Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan yhteiset ruokaprovinssikahvit ovat joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00-14.30 etätoteutuksena. Kevään kahden ensimmäisen kahvittelun aiheena... 4.1.2023 klo 14.00 – Ruokaprovinssistrategian esittely, […]
0 events,
0 events,
0 events,
0 events,
0 events,
0 events,
1 event,
Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen -koulutuspäivät, Etelä-Pohjanmaa
Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen -koulutuspäivät, Etelä-Pohjanmaa
KORU – Koulutuksella maakunta nousuun järjestää eteläpohjalaisille Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen -koulutuspäivät 11.1. & 18.1.2023, klo 10.00-14.00 Paikka: Frami A, Neuvotteluhuone A310,7 Kampusranta 9, Seinäjoki Ilmoittaudu […]
0 events,
0 events,
0 events,
0 events,
1 event,
Maaseudun makumuistot tuotteiksi -infotilaisuus, Etelä-Savo ja Kymenlaakso
Maaseudun makumuistot tuotteiksi -infotilaisuus, Etelä-Savo ja Kymenlaakso
Tervetuloa kuulemaan ruokamatkailun ajankohtaisia kuulumisia! Kerromme myös ruokatuliaisten pilotoinneista, joihin etsimme mukaan yrityksiä Etelä-Savosta ja Kymenlaaksosta. Pilotointi mahdollistaa yritysten ruokalahjoiksi soveltuvien tuotteiden kehittämisen. Tilaisuus järjestetään […]
0 events,
1 event,
Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen -koulutuspäivät, Etelä-Pohjanmaa
Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen -koulutuspäivät, Etelä-Pohjanmaa
KORU – Koulutuksella maakunta nousuun järjestää eteläpohjalaisille Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen -koulutuspäivät 11.1. & 18.1.2023, klo 10.00-14.00 Paikka: Frami A, Neuvotteluhuone A310,7 Kampusranta 9, Seinäjoki Ilmoittaudu […]
1 event,
Ruoka-allergeenit ja niiden hallinta -webinaari
Ruoka-allergeenit ja niiden hallinta -webinaari
Allergeenit aiheuttavat toistuvasti takaisinvetoja Suomessa. Allergeenit ovat ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergia- tai yliherkkyysreaktioita. Intoleranssilla tarkoitetaan muita yliherkkyysreaktioita kuin allergiasta johtuvia. Osa ruoka-aineista voi aiheuttaa […]
0 events,
0 events,
0 events,
1 event,
Ennallistamisasetuksen vaikutukset Suomen luonnonvarasektoriin -webinaari
Ennallistamisasetuksen vaikutukset Suomen luonnonvarasektoriin -webinaari
Euroopan Komission ennallistamisasetus on herättänyt Suomessa vilkasta keskustelua. Mitä asetus sisältää ja millaisista pinta-aloista puhutaan? Mitä se voisi tarkoittaa turvemaiden, metsien ja vesistöjen käytölle? Tervetuloa […]
1 event,
Tulosten julkistustilaisuus: Selvitys julkisten elintarvikehankintojen vastuullisuudesta ja kotimaisuusasteesta
Tulosten julkistustilaisuus: Selvitys julkisten elintarvikehankintojen vastuullisuudesta ja kotimaisuusasteesta
Maa- ja metsätalousministeriö teetti syksyllä 2022 julkisille hankintayksiköille ja ruokapalveluille kyselyn elintarvikehankintojen kotimaisuusasteesta ja vastuullisuudesta. Vastaava kysely toteutettiin vuonna 2018. Tulosten perusteella nähdään, miten aterioiden ja […]
3 events,
Ruokaketju näkyväksi: Näin se tapahtuu! -opintomatka viestinnän kehittämiseen alkutuottajille, Pohjois-Pohjanmaa
Lähde mukaan oppimaan yrityksenne viestinnän kehittämistä Pohjois-Suomeen! Luvassa kiinnostavia vierailukohteita yrityksiin, jotka ovat ennakkoluulottomia esimerkkejä brändäämisestä! Tutustumme niin tilakohteisiin, pienyrityksiin, yrityksiin, jotka vievät tuotteitaan ulkomaille, […]
Sisä-Suomen Kalaleaderin Kalaparlamentti
Sisä-Suomen Kalaleaderin Kalaparlamentti
Kalaparlamentin tarkoituksena on koota kala-alan yrittäjät ja kehittäjät yhteen kuulemaan mielenkiintoisista alan asioista ja uutisista. Samalla toimijat pääsevät kertomaan kokemuksistaan ja pääsevät verkostoitumaan toisten kanssa. […]
Luomukeruualueiden ja luonnontuotteiden hyödyntäminen Satakunnan alueella
Luomukeruualueiden ja luonnontuotteiden hyödyntäminen Satakunnan alueella
Tervetuloa 25.1. kuulemaan miten metsä saadaan sertifioitua luomukeruualueeksi, miten metsiä hyödynnetään luomukeruualueina ja mitä luonnontuotteita hyödynnetään luomuna Satakunnan alueella. Ohjelma 16.30 Kahvit 17.00 Tilaisuuden avaus […]
4 events,
Viexpo Virtual Export Event 2023
Viennin ja kansainvälistymisen maksuton erityistapahtuma 26.-27.1.2023 Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävään VVEE-tapahtumaan osallistui edellisen kerran tammikuussa 2022 lähes 150 henkilöä. Tulevassa tapahtumassa tarkoituksena on jälleen […]
Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman infotilaisuus, webinaari
Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman infotilaisuus, webinaari
Virtuaali-infoissa on kuultu vastuullisuustyöstä niin ruokapalveluiden kuin asiantuntijoiden kertomana. Kiitos kaikille virtuaali-infoihin osallistuneille! Muistathan, että voit palata infojen aiheisiin jälkikäteenkin: kaikki materiaalit löytyvät hankkeen sivuilta. […]
Tulevaisuuden ruokaminisymposio, Turku
Tulevaisuuden ruokaminisymposio, Turku
Ruoan tuotanto on monipuolista biologian tietämyksen soveltamista, mutta ruoan riittävyyden ja monipuolisuuden varmistamiseen liittyy myös paljon ihmisten tekemiä yhteiskunnallisia päätöksiä. Turun Eläin- ja Kasvitieteellisen Seuran […]
3 events,
Viexpo Virtual Export Event: Kokemuksia elintarvikeviennistä
Viexpo Virtual Export Event: Kokemuksia elintarvikeviennistä
Erityisesti elintarvikeyrityksille suunnattu Kokemuksia elintarvikeviennistä -aamupäivä, jossa kerrotaan yritysryhmähankkeista, pk-yrityksen viennin aloittamisesta ja vientistrategian suunnittelusta. Tilaisuus on osa Viexpo Virtual Export Event -tapahtumaa 26.-27.1. Tutustu […]
0 events,
0 events,
1 event,
Uuden BRCGS-standardiversion muutoksia käsittelevä webinaari
Uuden BRCGS-standardiversion muutoksia käsittelevä webinaari
Foodwest Oy järjestää webinaarin, jossa kerrotaan elokuussa 2022 BRCGS-standardin uusimman version 9 muutoksista. Ilmoittaudu webinaariimme, ja kirkasta itsellesi päivittyneet vaatimukset ja tarkennusta vaativat toimintamallit yrityksessäsi. […]
1 event,
Pullonkaulat pois luonnontuotealalta – kysyntä ja tarjonta kohtaamaan, webinaari
Pullonkaulat pois luonnontuotealalta – kysyntä ja tarjonta kohtaamaan, webinaari
Luonnontuotealan ikuisuusongelma on ollut kysynnän ja tarjonnan kohtaamattomuus. Usein raaka-aineita jalostavat yritykset heräävät raaka-aineen tarpeeseen vasta, kun sen keruukausi on jo ohi. Koulutettuja kerääjiä on […]