Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruokaketju näkyväksi: Näin se tapahtuu! -opintomatka viestinnän kehittämiseen alkutuottajille, Pohjois-Pohjanmaa

ke 25. tammikuun @ 08:00 - pe 27. tammikuun @ 17:00

Lähde mukaan oppimaan yrityksenne viestinnän kehittämistä Pohjois-Suomeen! Luvassa kiinnostavia vierailukohteita yrityksiin, jotka ovat ennakkoluulottomia esimerkkejä brändäämisestä! Tutustumme niin tilakohteisiin, pienyrityksiin, yrityksiin, jotka vievät tuotteitaan ulkomaille, kuin myös ammattioppilaitokseen, joka toimii erinomaisella tavalla eri sidosryhmien ja paikallisten yrittäjien kanssa yhteistyössä. Reissu ei ole pelkkää raakaa oppimista, pääsette illan päätteeksi myös virkistymään illallisten ja saunan merkeissä, sekä, mikä tärkeintä, verkostoitumaan muiden aiheesta kiinnostuneiden yrittäjien kanssa!

Matkaoppaina kanssanne ovat hankkeen toimijat Meri-Tuuli ja Taru.

Ohjelma ja vierailukohteet

Tarkempi ohjelmakuvaus ja hinnat, ilmoittautuminen ym. verkkosivuilla!

ke 25.1.2023 Paikallisuus ja vastuullisen yrityksen brändi – miten se näkyy toiminnassa ja markkinoinnissa?

Miten tuot esille yrityksenne erityisyyden ja mistä elementeistä yrityksenne brändi muodostuu? Tule kanssamme tutustumaan kahteen vierailukohteeseen, joiden brändissä näkyy paisti heidän vastuullinen toimintansa myös paikallinen uniikki ympäristö!

Hailuodon Panimo

Kujalan tila

To 26.1. Pohjoiset maut – yhteistyössä on voimaa!

Torstai päivän vierailukohteemme keskittyvät pohjoisen ruoan ja makujen ympärille. Miten tuomme esiin Pohjoisen alueen omaleimaisuutta? Pääsemme tutustumaan yrityksiin, jotka harjoittavat tiivistä yhteistyötä niin paikallisten kuin myös muiden alueiden toimijoiden kanssa. Opimme miten yhteistyö vahvistaa yritysten toimintaa!  

JJ-Lihan tila

Yrttiaitta Saarento

Koivulan kotijuustola

Shaman Spirits

Pe 27.1. Lapin taikaa verkostoitumisessa ja viestinnässä sidosryhmien kanssa!

Perjantaina pääsemme oppimaan miten verkostoituminen ja viestintä sidosryhmien kanssa hyödyttää kaikkia! Pääsemme matkalle Etelä-Lappiin ihastelemaan aitoja lapinlehmiä ja näkemään mm. miten Lappian ammattiopisto Louen ja Arctic Icecream -yrityksen yhteistyössä lapinlehmän maidosta syntyy taitavasti tuotteistettua jäätelöä! Mikään tästä ei olisi mahdollista ilman tiivistä yhteistyötä ja verkostoitumista oikeiden sidosryhmien kanssa.

Vanhalan lammastilan

Lappian ammattiopisto Louella

Muut Lappian ammattiopisto Louen kanssa yhteistyössä toimivat vierailukohteet tarkentuvat pian.

Tiedot

Alkaa:
ke 25. tammikuun @ 08:00
Loppuu:
pe 27. tammikuun @ 17:00