Loading view.
Tervetuloa kuuntelemaan kotimaisen karitsanlihan tuotannosta ja siihen liittyvistä vastuullisuusnäkökulmista sekä löytämään uusia vinkkejä karitsanlihan valmistamiseen, myymiseen tai tarjoiluun. Webinaari on erityisesti tarkoitettu ruoka-alalla toimiville ammattilaisille, […]
Kotikeittiö, maatalouden yhteydessä oleva elintarviketoiminta, kauppakunnostus. Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Aika 2.3.2021 klo 12 – 15 Paikka Etäkoulutus […]
Food from Finland -ohjelma yhteistyössä Experience Commerce ohjelman, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, Suomen Moskovan suurlähetystön ja Pietarin pääkonsulaatin kanssa järjestää webinaarin, mikä tarjoaa mahdollisuuden kuulla parhaita asiantuntijoita, […]
Mitä tapahtuu Italian vähittäis- ja verkkokaupassa ja miksi suomalaisten elintarviketuottajien pitäisi hakautua Italian markkinoille? Food from Finland -ohjelma tarjoaa nyt paikallisten asiantuntijoiden tilannekatsauksen mahdollisuuksista, 4.3. […]
Yhä useampi asiakas meillä ja maailmalla vaatii elintarvikeyritykseltä sertifioitua laatujärjestelmää, oli yrityksen koko ja toimiala mikä tahansa. Tässä webinaarissa pureudutaan kolmen yleisimmän elintarviketurvallisuusstandardin BRC, FSSC2200 […]
Tule kuulemaan yrittäjien tuotekehitystarinoita ja kokemuksia Reko-myynnistä! Samalla saat vinkkejä oman tuotteen kehittämiseen. Ohjelma 10.03.2021 17 - 19 Reko-toiminnan esittely, Silja Parri Jyväskylän Reko Päijätär, […]
Kaakkois-Suomen elintarvikealan yrittäjä - toimit maaseudulla tai taajamassa, olet pieni tai keskisuuri yrityksenä, olet siirtymässä alkutuotannosta suoramyyntiin ja jatkojalostukseen tai tuotteesi ovat pidemmälle jatkojalostettuja, sinulla […]
Webinaarissa kerrotaan luomubuumihankkeessa tuloksista ja luomutuotteista kehitetyistä konsepteista. Webinaari on tarkoitettu uusia luomutuotteita ideoiville ja nykyisten tuotteiden kehittämistä pohtiville. Aika: 12.3.2021 klo 9.00-11.30 Webinaari toteutetaan […]
Päivitettyä tietoa palkokasvien viljelyn hyödyistä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista. Aika: 12.3.2021 klo 10.00-12.30 Paikka: Teams-yhteydet Kotimaisten palkokasvien tuotannon ja käytön vauhdittamiseksi järjestämme kevään aikana kaksi webinaaria. […]
Ilmoitettu, virtuaalinen sekä pyörillä liikkuva elintarvikehuoneisto. Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Aika 16.3.2021 klo 12 – 15 Paikka Etäkoulutus […]
Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Maa- ja metsätaloustuottejain Keskusliitto MTK:n kanssa ja se on tarkoitettu kuntapäättäjille ja luottamushenkilöille sekä kuntavaaliehdokkaille Valitse työtä ja elinvoimaa […]
Martta-akatemian alustalla järjestettävä webinaari tarjoaa kuluttajille tietoa ja työkaluja ruokapakkauksen ympäristöystävällisyyden arviointiin. Package-Heroes, Martat ja Kuluttajaliitto järjestävät yhteistyössä webinaarin 16.3.2021 klo 17:30 - 18.45. Kuluttaja […]
Tervetuloa maksuttomaan ja kaikille avoimeen villiyrttejä käsittelevään etäseminaariin. Kuule miten villiyrttejä hyödynnetään ruuassa, juomassa ja matkailussa, miten villihyönteisiä voi käyttää ja mikä on Ruokaa Luonnosta […]
Tervetuloa mukaan kuulemaan terveisiä Kuluttajaliitosta, elintarviketeollisuudesta ja tulevaisuudesta! Webinaari järjestetään kokonaan etäyhteyksin, Teamsissa keskiviikkona 17.3. klo 9.30 – 12.00. Ohjelma alkaen klo 9:30 Tervetuloa, MTK:n […]
Tervetuloa Mission Zero Foodprint ja CarbonWise -hankkeiden yhteiseen webinaarin, jossa esitellään parhaita käytäntöjä ravintola- ja kongressialan ruokahävikin hallintaan. Miltä näyttää valtakunnallinen ruokahävikkitiekartta ravintoloiden osalta? Miten […]
Uutta liiketoimintaa sivutuotteista (Uusivu) ja Elintarvikeprosessien erilleen kerättyjen sivujakeiden hyödyntäminen (Sivukierto) -hankkeiden loppuseminaari pidetään etäyhteyksillä (Teams) 18.3.2021 klo 9 - 14.30. Tutustu seminaariohjelmaan ja ilmoittaudu […]
Lähiruokatreffit on nopea tapa kohdata uusia ostajia ja myyjiä. Ne sopivat niin ravintoloille, tukkureille, vähittäiskaupoille, julkisista elintarvikehankinnoista vastaaville kuin elintarviketuottajillekin. Tällä kertaa Lähiruokatreffit toteutetaan aiemmasta […]
Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen 18.3.2021 klo 13:30-15:30 kuulemaan Ruokalaaksossa tehdyistä toimenpiteistä sekä jatkosta hankeajan jälkeen. Seminaarin avaa Juha Minkkinen Pohjois-Savon liitolta. Seminaarissa esitellään Ruokalaakso-konsepti ja […]
Lauantaina 20.3. on valtakunnallinen Lähilauantai, jolloin paikallisesti aktivoidutaan eri puolilla Suomea. Kannustamme kaikkia ostamaan lähialueen yritysten tuotteita ja palveluja joko verkkokaupasta tai kivijalkamyymälästä koronavarovaisuutta noudattaen. Samalla muistutamme […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 22.3.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Online-tilaisuudessa esitellään Tilalta.fi -palvelua ja keskustellaan siihen liittyvistä kehittämistoiveista. Tilaisuus pidetään 22.3.2021 klo 14 - 16. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki, ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/S/83B2C0301517F43F
Myyntitapahtumat ovat siirtyneet verkkoon monessa tapauksessa. Sparrauswebinaarisarja valmentaa uusimaalaisia pk elintarvikeyrityksiä myyntitaitojen kehittämiseen kolmessa työpajassa. Sarjassa saat vinkkejä ja ohjausta alan ammattilaisilta siihen miten sähköisissä […]
Maa-ja metsätalousministeriö järjestää tiistaina 23.3.2021 Luomu-webinaariin. Tilaisuus alkaa klo 14.00 ja jatkuu aina klo 17:ään asti. Tilaisuudessa kerrotaan EU:n luomun toimintaohjelman valmistelusta, Suomen kansallisen luomuohjelman […]
Uusi webinaarisarja kertoo kalatalouden innovaatio-ohjelmien ajankohtaiset kuulumiset. Maaliskuussa järjestettävät neljä webinaaria käsittelevät vesistökunnostuksia, vesiviljelyn innovaatioita, tulevaisuuden kalatuotteita ja kaupallisen kalastuksen uusimpia ratkaisuja. 24.3.2021 klo 9.00-10.30 […]
Ruokatieto Yhdistys ry järjestää ruokakasvatuksen kehittäminen poikkeusoloissa –virtuaalitapahtuman 24.3.2021 klo 13-14:30. Maksuton tapahtuma koostuu kahdesta osasta: ruokakasvatuksen asiantuntijoiden paneelikeskustelusta sekä Vuoden ruokakasvattaja 2021 -voittajan julkistamistilaisuudesta. […]
Kiinnostaako kuulla, mitä elintarvikkeen suojaaminen tavaramerkillä tarkoittaa? Aika: ke 24.3.21 klo 13-14.30. Teams-linkki toimitetaan etukäteen ilmoittautuneille yrityksille. Ohjelma: 13-14 Elintarvikkeen suojaaminen tavaramerkillä. Mitä pitää ottaa […]
This symposium presents leading experts in Europe in the fields of nutritional epidemiology and nutritional biochemistry and aims to strengthen networking in the context of […]
I SESSION, Main achievements of the Baltic Sea Food project Welcoming Words Summary of Baltic Sea Food Project Achievements Conclusions from Piloting of Local Food […]
Yksilöt ja yhteiskunta ovat kestävyyshaasteen edessä: Kuinka saada sosiaalinen, taloudellinen, ekologinen ja ravitsemuksellinen kestävyys tasapainoon? Elintarviketieteiden Seuran (ETS) ja Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen (SRY) webinaari perjantaina 26.3.2021 klo […]
Eläinperäiset elintarvikkeet, ilmoitetut ja hyväksytyt elintarvikehuoneistot. Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Aika 31.3.2021 klo 12 – 15 Paikka Etäkoulutus […]
Webinaarissa käydään läpi mm. Amazon myynnin markkinapotentiaalia, alv-rekisteröinnit, FBA, FBM mallit ja yrittäjän käytännön kokemuksia Amazon myynnistä. Amazon verkkokauppa on jo perustanut varaston Ruotsiin ja […]