• Paneelikeskustelu SuomiAreenassa, Ruoka 2050: Mitä se on ja kuka sen tuottaa?

    Pori-lava Kauppatori, Pori, Suomi

    Paneelikeskustelu aloittaa SuomiAreenan heti maanantaina 12.7. klo 10 Pori-lavalla. Keskustelussa lähestytään laaja-alaisesti ruokaketjun nykytilaa ja pohditaan erilaisia tulevaisuuden vaihtoehtoja ruokaketjun elinvoimaisuuden turvaamiseksi. Kehittämistyössä on huomioitava […]

  • Luomuisa pellonpiennar Marttilan tilalla, Raumalla

    Tervetuloa Marttilan luomutilalle tutustumaan luomuemolehmätuotantoon! Aloitamme klo 13.00 kahvilla ja tilaesittelyllä. Emolehmätuotantoon tutustumisen jälkeen jatkamme kaura- ja herne-kaurakasvustoihin tutustumalla. Viljojen alla käytetään kerääjäkasveja. Emolehmätilalla laidunnus […]

  • Horta2021 Hollola

    Kansainvälinen Horta2021 Hollola -tapahtuma 4.-5.8.2021 Messilässä, tulee olemaan suurin ja merkittävin aitoihin, luonnosta kerättäviin villikasveihin keskittyvä tapahtuma maailmassa. Se on silti maanläheinen, iloinen perhetapahtuma, jossa […]

  • KalaPaja – Löydetään lähikalan mahdollisuudet, Pohjois-Pohjanmaa

    Tervetuloa mukaan KalaPajaan! Löydetään yhdessä vajaasti hyödynnetyn lähikalan sekä kasvatetun kirjolohen mahdollisuudet ammattikeittiöissä ja verkostoidutaan läpi kala-alan toimijoiden vedestä lautaselle. Luvassa on mielenkiintoinen yrityspuheenvuoro sekä […]

  • Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

    Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava kokoontuminen on ma 16.8.2021 klo 12-14. Aiheina mm. kerkkään liittyvää koostetta ja hankekuulumiset. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

  • Dynaaminen hankintajärjestelmä -työpaja, Pohjois-Pohjanmaa

    Miten tarjota lähiruokatuotteita julkisen puolen ammattikeittiöille? Elintarvikeyrittäjä, tule työpajaan kuulemaan lisää ja täyttämään oma hakemus hankintajärjestelmään hankinta-asiantuntijan ohjauksessa. Työpaja on osallistujille maksuton. Tervetuloa mukaan! Aika: […]

  • Elintarviketurvallisuuskulttuuri ja digitaaliset järjestelmät -webinaari

    Elintarviketoimijoiden edellytetään kehittävän elintarviketurvallisuuskulttuuria toiminnassaan keväällä 2021 julkaistun Hygieniasäädös-muutoksen velvoittamana. Webinaarissa pureudumme vaatimuksiin ja niiden käytännön toteutustapoihin esimerkein mm. omavalvonnan ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien digitalisaatiota hyödyntäen. Webinaari järjestetään 19.8.2021 […]

  • Ollikkala-maaseutumessut Kannuksessa

    Tutustu maaseudun monipuoliseen tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin! Mukana teknologiaa pellolta, navetasta ja metsästä sekä eläimiä, hyvinvointia ja maailman parasta ruuantuotantoa. Paikka: Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Kannuksen toimipaikka Ollikkalankatu […]

  • Elintarviketutkimusstrategian jalkauttaminen Pohjois-Savoon

     Tervetuloa mukaan kuulemaan parhaat palat kansallisesta elintarviketutkimusstrategiasta! Suomelle julkaistiin keväällä 2021 usean organisaation yhteistyönä tuotettu terveyttä ja kestävää kehitystä edistävä elintarviketutkimuksen strategia. Ruokatutkimuksen strategia kattaa […]