• Palkokasveja pellon parhaaksi ja pataan, Jokioinen

    Erikoiskasvien tutkimuspäivä Jokioisilla Luonnonvarakeskus järjestää Jokioisilla tutkimuspäivän, jossa esitellään ilmastonmuutoksen hillinnän ja sopeutumisen kannalta merkittävää erikoiskasvitutkimusta. Kerromme uusista yksi- ja monivuotisista ruokakasveista sekä tuotanto- ja […]

  • ANUGA – virtuaalinen messumatka -info, Pohjois-Karjala

    Tervetuloa Teams-infoon tiistaina 24.8.2021 klo 12–13 tutustumaan tulevaan ELLI-hankkeen koulutukseen. Tarkemmin koulutuksesta liitetiedostossa. Ilmoittautuminen Teams – infoon Anulle anu.lavola@uef.fi 23.8.2021 mennessä. Anuga on maailman johtava […]

  • Food technology & Circular Economy

    Food technology is certainly one of the noteworthy forces reshaping the industry. From online grocery shopping to meat and dairy alternatives and to product traceability, the […]

  • Monenlaista muikusta -tapahtuma Mikkelissä

    Maistuvaa muikusta. Uusia ruokatuotteita ammattikeittiöille -hanke järjestää syksyllä 2021 Monenlaista muikusta -tapahtumat Mikkelissä ja Savonlinnassa. Päiväys ja aika 26/08/2021 13:00 - 18:00 Monenlaista muikusta Mikkeli […]

  • Aitojen Makujen Yö

    Neljättä kertaa järjestettävä Aitojen Makujen Yö 27.8.2021 tarjoaa herkullisten makujen lisäksi erilaista ohjelmaa ja aktiviteetteja eri puolilla maakuntaa. Tapahtuman tarkoituksena on kehittää ja tehdä näkyväksi […]

  • Luonnon päivä luomutiloilla

    Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille Suomen luonnon päivänä 28.8. Lista niistä luomutiloista, joille kuluttajat ovat – koronatilanne huomioiden – tervetulleita tutustumaan tai tekemään ostoksia julkaistaan viimeistään […]

  • Fermentointi -työpaja Raisiossa, Varsinais-Suomi

    Kasviksia, kombuchaa, kefiiriä & viinietikan valmistus sekä hapatettu voi. Hei sinä elintarvikealan yrittäjä, pientuottaja tai tuotekehityksestä vastaava! Oletko kiinnostunut hapattamisen saloista? Kurssin kouluttajana toimii Maija […]