Vuoropuhelua ruokajärjestelmästä – kuinka saamme strategian ja käytännön kohtaamaan?
Huhtikuun Maaseutuverkoston verkostoaamussa käymme vuoropuhelua ruokajärjestelmästä. Kuinka ruoantuotannon pitkän aikavälin strategia näyttäytyy alkutuotannon arjessa? Mikä strategiassa motivoi yrittäjää? Entä millainen puhe saa muutosta aikaan? Maa- […]
Osallisuus reilun ruokapolitiikan tekemisessä
Ilmastokestävän ja reilun ruokapolitiikan tekeminen edellyttää erilaisten näkökulmien huomioimista. Suomessa on pitkät perinteet sidosryhmien osallistumisesta politiikan valmisteluun ja innostavia kokeiluja on tehty esimerkiksi kansalaisraatien hyödyntämisestä […]
Ravintoloiden kestävä ja vastuullinen viestintä ja markkinointi -webinaari
Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]
Lihan kestävyyskriteerityöryhmän loppuraportin julkaisutilaisuus
Tervetuloa Lihan kestävyyskriteerityöryhmän loppuraportin julkaisutilaisuuteen maanantaina 6.5. klo 14-16. Aika: Maanantai 6.5.2024 klo 14.00 – 16.00 Paikka: Tilaisuus järjestetään Teams-verkkoseminaarina. Maa- ja metsätalousministeriön asettaman lihan kestävyyskriteerien työryhmän […]
Yhteinen terveys: maa, ruoka, ihminen – vuorovaikutustapahtuma, Hyvinkää
Tervetuloa 7.5.2024 klo 10-16 Hyvinkään Palopurolle, Knehtilän tilalla tapahtuvaan yhteisen terveyden (One Health) vuorovaikutustilaisuuteen. Tilaisuuden järjestävät Argumenta-hanke ”Terve ympäristö terve ihminen” sekä Strategisen tutkimuksen ohjelma FOOD. […]
Kestävän matkailun minimessut, Helsinki
Haluatko uppoutua vastuullisen matkailun saloihin tai saada uusia näkökulmia ravintola-alan kiertotalouteen? Tai ehkä sinua kiehtovat virtuaalimatkailun mahdollisuudet? Tule mukaan Kestävän matkailun minimessuille, jossa pääset tutustumaan […]
Ruoka-alan taloudellinen ja alueellinen merkitys Suomessa, Helsinki ja etänä
Mikä on ruoka-alan taloudellinen merkitys ja työllistävä vaikutus Suomessa ja eri maakunnissa? Kuinka suuri on ruokaketjun tuottama verokertymä? Millaisia välittömiä ja pysyviä vaikutuksia COVID-19-pandemialla oli […]
Elintarvikepäivä, Helsinki
Ruoka-ala kattaa tulevaisuuden! Elintarvikealan ammattilaisten koulutuspäivä järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 14.5.2024. Tule tuulettamaan ajatuksiasi, innostumaan ja verkostoitumaan muiden ruoka-alan asiantuntijoiden kanssa. Elintarvikepäivässä on luvassa ohittamaton kattaus […]
Mitä tarttis? -webinaari: Miten saada asiakkaat verkosta ravintolaan?
Ruokamatkailun webinaarisarja – joka kuun toinen tiistai klo 9–10.30! Miten saada asiakkaat verkosta ravintolaan? | Alexander Silén Aika: tiistaina 14.5.2024 klo 9–10.30 Mistä on kyse? […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana mausteet
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]