Superhyvä-hankkeen päätöswebinaari

Superhyvä-hanke on järjestänyt lukuisia tilaisuuksia sekä auttanut elintarvikealan yrityksiä ja toimijoita kehittämään hyvinvointituotteisiin liittyvää osaamista liittyen mm. tuotekehitykseen, trendeihin, kuluttajakäyttäytymiseen, pakkaamiseen, brändäämiseen ja logistiikkaan sekä […]

Tehdään Tulevaisuus Yhdessä -hybriditapahtuma

Nyt on aika katsoa tulevaisuuteen ja sitä varten järjestämme maaseutu- ja ruokamatkailua yhdistävän ja tulevaisuuteen katsovan teemapäivän kohderyhmänä maaseudun matkailu- ja ruokamatkailuyritykset.  Tapahtuma on avoin […]

Webinaari: Tietoa tavarantoimittajalle Gollista ja Synkasta

Golli on digitaalinen tilaus- ja toimitusprosessi, joka yhdistää kaikki kaupparyhmät ja tavarantoimittajat ja mahdollistaa sähköiset tilaus-, toimitus- ja laskusanomat sekä kuljetustilaukset jne. Gollin myötä myös […]

Norsens potential / Kuoreen potentiaali

Webbinarieserie: ”Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden”. Småskaligt kustfiske står inför stora utmaningar. Den här webbinarie-serien tar fasta på potential inom förädling av fisk […]

Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri

Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 1.2.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

Kiertotalous ja vastuullisuus elintarvikealalla –webinaari

Webinaarissa esitellään elintarvikealalla kiertotalouden ja vastuullisuuden edistämiseksi tehtävää työtä. Ajankohtaista teemaa ja keskustelua alustavat Elintarviketeollisuusliiton, ProAgrian sekä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin puheenvuorot. Aika: keskiviikko 3.2.2021 klo […]