• FOOD – Ratkaisuja ruokakehitykseen, Lahti

    LAB-ammattikorkeakoulun teknologiayksikkö järjestää keväällä 2024 kolmen yritystilaisuuden sarjan Materiaalien mahdollisuudet - tehoa testaukseen ja tuotekehitykseen. Tilaisuudet järjestetään Lahden kampuksella (Mukkulankatu 19). Tule kuulemaan yksikön ajankohtaisimmat […]

  • Osaamisverkostot ja alustat tutuiksi Hiilestä kiinni -webinaari

    Osaamisella on avainrooli maatalous- ja metsäalan ilmastotavoitteiden saavuttamisessa.Tärkeiksi kehittämiskohteiksi on tunnistettu muun muassa opetusmetsien ja -tilojen nostaminen kestävyysosaamisen kokeilualustoiksi, panostukset tilojen talousosaamiseen sekä ajantasaisten oppimateriaalien […]

  • Kotimaiset erikoiskasvit -ruokatyöpaja, Hämeenlinna

    Käytännön ruokatyöpajassa keskitymme kotimaisiin erikoiskasveihin. Näihin kasveihin ja jalosteisiin kuuluvat mm. öljyhamppu, härkäpapu, kvinoa, makealupiini ja pellava. Tutustumme miten nämä raaka-aineet käyttäytyvät ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa. […]

  • Iskussa maailmalle: markkinoinnin ja myynnin koulutuspolku

    Jotpan kilpailuttamat elintarviketeollisuuden vientiä, digitaalisuutta ja kestävää tulevaisuutta tukevat koulutukset pyörivät vuonna 2024. Aava & Bangin järjestämä koulutuskokonaisuus: Kaipaatko potkua markkinointiin ja muskeleita myyntiin? Haaveiletko […]

  • PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic, Helsingin Messukeskus

    Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat Helsingin Messukeskuksessa 13.–14.3.2024. Tapahtumakokonaisuudessa ovat mukana alojen koko arvoketjut suunnittelusta käyttöön ja markkinoinnista raaka-aineisiin. Mukana tapahtumakokonaisuudessa on myös graafisen alan […]

  • Gastro 2024

    Horeca-alan vaikuttavin tapahtuma Gastro Helsinki 13.-15.3.2024, Messukeskus Helsinki Merkittäviä makuja, oivalluksia ja uuden löytämisen iloa ammattilaisille tarjoaa Gastro Helsinki, joka kokoaa hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset […]