Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Asiakastilaisuus elintarvike- ja prosessiteollisuuden toimijoille, Lahti

to 7. maaliskuun @ 14:00 - 16:00

Osaamisen arvo ja tuotekehityksen turva

Aika: torstai 7.3.2024 klo 14.00–16.00
Paikka: Food Pilot Plant & Showroom, LAB-ammattikorkeakoulu Mukkulankatu 19 15210 Lahti
Tarjolla iltapäiväkahvit ja pieni makea
Varaa paikkasi tilaisuuteen 28.2. mennessä. Mukaan mahtuu 50 henkilöä.

Ohjelma

Avaussanat 
opetusalapäällikkö Tarja Laaksonen, Koulutuskeskus Salpaus
TKI-asiantuntija Pasi Raja, LAB-ammattikorkeakoulu

Elintarvikkeiden valmistaja, elintarvikealan perutustutkinto, elintarviketeknologian osaamisala |
opettaja Anni Lehtimäki, Koulutuskeskus Salpaus

Food Campus Finland kasvattamaan Suomen ruokaosaamista ja -vientiä |
liiketoimintakehittäjä, elintarviketeollisuus Henrik Yli-Seppälä, LADEC

Tuotekehitystyön osaamis- ja koulutustarpeet -(rento!) työpaja.

Inspiraationa uusi tuotekehitysympäristö Food Pilot Plant |
TKI-asiantuntijat Katja Pethman ja Pasi Raja, LAB-ammattikorkeakoulu

Lisätietoja

Details

Date:
to 7. maaliskuun
Time:
14:00 - 16:00