Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kotimaiset erikoiskasvit -ruokatyöpaja, Hämeenlinna

ti 12. maaliskuun @ 14:00 - 18:00

Käytännön ruokatyöpajassa keskitymme kotimaisiin erikoiskasveihin. Näihin kasveihin ja jalosteisiin kuuluvat mm. öljyhamppu, härkäpapu, kvinoa, makealupiini ja pellava.

Tutustumme miten nämä raaka-aineet käyttäytyvät ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa. Lisäksi kurssilla tuodaan esille näiden tuotteiden ravintoarvoja ja sitä, miten ne tukevat monipuolista ravitsemusta. Samalla nämä erikoiskasvit kuitenkin sopivat myös monenlaisiin erikoisruokavalioihin.

Aika: 12.3. klo 14-18

Paikka: Vanajan parvi, Hämeenlinna

Kurssi sopii hyvin ruoka-alan yrittäjille, jotka kaipaavat lisätietoa ja ideoita eri raaka-aineiden käyttöön, mm. kotimaisen kasvisproteiinin käytössä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen!

Details

Date:
ti 12. maaliskuun
Time:
14:00 - 18:00