Lähiruoan kumppanikahvila: liikeidean konseptointi ja yhteistyön mahdollisuudet, Lappi
Jos sinulla on liikeidea lähiruokaan tai luonnontuotteisiin liittyvästä tuotteesta tai palvelusta, niin tule kirkastamaan sitä kanssamme Lähiruoan kumppanikahvilaan Louelle torstaina 29.2. klo 14–17! Muotoilutoimisto Arctic […]
Tietoisku sähköisestä digimyynnin työkalu Graanista tuottajille, etäyhteys
Tietoisku sähköisestä digimyynnin työkalusta erityisesti suoramyyjien ja REKO-tuottajien arkea helpottamaan Perjantai, 1. maaliskuuta · 10:00 - 11:30 Google Meet: https://meet.google.com/vnt-mfhq-cvu Graanin kehittäjä Maarit Rockenfeller kertoo, miten […]
Luksusjahdit-yhteistyöpäivä Lahdessa
Kohti kansainvälisiä jahtimarkkinoita: Kansainvälistymisestä kiinnostuneille mikro- ja pk-yrityksille tarjolla kattava Luksusjahdit-yhteistyöpäivä Lahdessa! Sukellamme päivän aikana luksusjahtimarkkinoiden kasvaviin mahdollisuuksiin, kuulemme siihen liittyvistä elintarvike- ja palvelumarkkinoista ja […]
Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Kuluttajien suhtautuminen palkokasveihin ja kasviproteiineihin
Maaliskuun tutkimustiistaissa kuulemme, miten kuluttajat suhtautuvat palkokasveihin ja kasviproteiineihin. Asiaa avaa sosiaalipsykologian vanhempi yliopistonlehtori Hanna Konttinen Helsingin yliopistosta. Parhaillaan on käynnissä Strategisen tutkimuksen neuvoston (STN) […]
Kuukauden lähikalalive: särki
Tervetuloa seuraamaan kuukauden lähikala -livelähetyksiä vuoden 2024 aikana. Joka kuukasi perehdymme ajankohtaiseen kalaan tutuissa #ruokaneuvolive -lähetyksissä. Käymme läpi kalan tuntomerkit, käyttötavat sekä tietysti valmistamme herkullista […]
Ruokaprovinssikahvit: ruokajärjestelmän ilmastotyö Etelä-Pohjanmaalla
Tervetuloa lämpimästi Ruokaprovinssikahveille 6.3. tutustumaan Etelä-Pohjanmaan pyrkimykseen kohti kestävämpää ja vastuullisempaa ruokajärjestelmää! Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi-hankkeen päämääränä on vähentää ilmastopäästöjä, pienentää ympäristövaikutuksia ja edistää vastuullisuutta […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana maito
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]
Tietoisku sähköisestä digimyynnin työkalusta, Teams
Tietoisku sähköisestä digimyynnin työkalusta erityisesti suoramyyjien ja REKO-tuottajien arkea helpottamaan Torstai 7.3.2024 klo 10–11 Graanin kehittäjä kertoo, miten sovelluksen avulla voit saada tehokkuutta suoramyyntiin, helpotusta […]
Varsinais-Suomen matkailun hanketreffit
Viime marraskuussa ensimmäisen kerran järjestetty matkailun hanketreffiwebinaari sai erittäin positiivisen vastaanoton, jonka vuoksi tapahtuma saa jatkoa. Treffien tavoitteena on alueella toimivien matkailusektorin hanketoimijoiden yhteistyön ja […]
Asiakastilaisuus elintarvike- ja prosessiteollisuuden toimijoille, Lahti
Osaamisen arvo ja tuotekehityksen turva Aika: torstai 7.3.2024 klo 14.00–16.00 Paikka: Food Pilot Plant & Showroom, LAB-ammattikorkeakoulu Mukkulankatu 19 15210 Lahti Tarjolla iltapäiväkahvit ja pieni makea Varaa […]