Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Kuluttajien suhtautuminen palkokasveihin ja kasviproteiineihin

ti 5. maaliskuun @ 09:00 - 10:00

Maaliskuun tutkimustiistaissa kuulemme, miten kuluttajat suhtautuvat palkokasveihin ja kasviproteiineihin. Asiaa avaa sosiaalipsykologian vanhempi yliopistonlehtori Hanna Konttinen Helsingin yliopistosta.

Parhaillaan on käynnissä Strategisen tutkimuksen neuvoston (STN) Leg4Life-hanke, jossa yhtenä tutkimuskohteena on palkokasvi­elintarvikkeiden hyväksyntä kuluttajien keskuudessa ja yhteiskunnassa. Papuja pallon parhaaksi -yleisöluentosarjaan liittyviin videot löytyvät Youtubesta ja tarkempaa tietoa hankkeesta löytyy https://www.leg4life.fi/ -verkkosivuilta.

Liity Teams-linjoille!

Jos haluat muistutuksen sähköpostitse edellisenä päivänä, ilmoittaudu paivi.toyli@helsinki.fi.

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet!

Kevään 2024 tutkimustiistai-infojen ajankohdat klo 9-10:

6.2., 5.3., 9.4., 7.5. ja 4.6.2024

Details

Date:
ti 5. maaliskuun
Time:
09:00 - 10:00