Ruokahukka kuriin ja hävikki talteen – biomassat kiertoon paikallisesti

PAJATSO- (Ruokahävikin liiketoimintaekosysteemiä rakentamassa) ja BIOKIERTOMODUULI- (Biokiertotaloustyökalu – Liiketoimintaa hajautettuun ruokajärjestelmään) hankkeet järjestävät yhteisen työpajan. Tavoitteena on sekä ehkäistä ruokahävikin syntymistä että pitää biomassasivuvirrat hyötykäytön […]

Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Ensimmäisessä tutkimustiistaissa 13.9. klo 9-10: Vastuullisesta ruoan tuotannosta […]

Euroopan suurin aisti- ja kuluttajatutkijoiden konferenssi Turussa

Aisti- ja kuluttajatutkimuksen uusimmat tuulet Suomessa syyskuussa! Turun Logomossa järjestettävä EuroSense-konferenssi yhdistää ainutlaatuisella tavalla aisti- ja kuluttajatutkijat ja teollisuuden. Kyseessä on merkittävin eurooppalainen tieteellinen aistitutkimuksen […]

Hävikkiratkaisut nyt ja tulevaisuudessa -webinaari

Lämpimästi tervetuloa Motivan, Kuluttajaliiton ja SOK:n yhteistyössä järjestämään Hävikkiratkaisut nyt ja tulevaisuudessa -webinaariin, jossa juhlistetaan samalla 10 vuotta täyttävää Hävikkiviikkoa! Varaa siis aika kalenteriisi jo […]

Täysi Kymppi! – Hävikkiratkaisut nyt ja tulevaisuudessa -webinaari

Lämpimästi tervetuloa Motivan, Kuluttajaliiton ja SOK:n yhteistyössä järjestämään Hävikkiratkaisut nyt ja tulevaisuudessa -webinaariin, jossa juhlistetaan samalla 10 vuotta täyttävää Hävikkiviikkoa. Ilmoittaudu mukaan vuoden 2022 Hävikkiviikon […]

Elintarviketeollisuus-messut Tampereella

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Ilmailunkatu 20, Tampere

Elintarviketeollisuus-messut 14.–15.9.2022 esittelee kaiken mitä tarvitaan laajemman mittakaavan elintarviketuotantoon: tuotannon koneet ja laitteet, älykäs pakkaaminen ja logistiikka, turvallisuus ja hygienia, raaka-aineiden tuottajat ja valmistajat. Samassa […]