Djur i lantbruket ökar hållbarheten, webbinariet

Projekt EkoNu 3.0. bjuder in er till ett intressant webbinarium, fredag 20.11. kl. 10-11:00 med Gunnar Rundgren från Sverige! Lantbrukskonsulten Gunnar Rundgren hävdar att vegetabilier […]

Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri

Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 23.11. klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

Viljelyn tulevaisuus -webinaari

Elintarviketieteiden Seuran Vilja-alan jaoston järjestää webinaarin maanantaina 23.11. klo 13-15.20 Teams-yhteydellä. Iltapäivän ohjelma: 13.00 Tilaisuuden avaus vanhempi asiakaspäällikkö Erkki Vasara, Luonnonvarakeskus TULEVAISUUDEN VILJELYTAVAT JA -KASVIT […]

Sustainability in Public Procurement and Catering Services, online 

Tiedätkö kuka on vastuussa kestävän ruokavalion tarjoamisesta julkisissa keittiössä? Tai ruokahävikin vähentämisestä? Kuinka saada luomuruokaa julkisiin laitoksiin? Jos nämä kysymykset kiinnostavat, tule mukaan kansainväliseen verkkokonferenssiimme. […]

Ravintolan hävikki hyödyksi! -webinaari

Näin myyt tai luovutat ravintolan tai ruokapalveluyksikön hävikkiä Hävikin synnyn ehkäisy on tärkeintä, mutta aina hävikkiä ei voida estää. Euroopan jätteen vähentämisen viikolla järjestettävässä webinaarissa […]