Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kasvintuotannon paikallisista erikoisuuksista uutta virettä ruokamatkailuun -webinaari

24.11.2020 @ 10:00 - 12:00

Kasvintuotanto uudistuu Suomessa nyt monin tavoin. Ilmaston lämpeneminen ja kulutustottumusten muutos vauhdittavat viljelijöitä ja jatkojalostajia etsimään uusia kuluttajia kiinnostavia raaka-aineita ja viljelykasveja.

Proteiinikasveille ja muille erikoiskasveille on tyypillistä, että viljely keskittyy tietyille alueille. Harvinaisia viljelykasveja ja raaka-aineita voidaan hyödyntää myös alueimagon kehittämisessä. Erikoiskasvit tuovat ilmettä maisemaan ja luovat ruokakulttuuria.

Mutta osataanko Suomessa hyödyntää paikallisia pellon antimia ja mahdollisuuksia? Voisivatko erikoiskasvit tuoda uutta virettä ruokamatkailuun? Minkälaisia yhteystyön muotoja tarvitaan, jotta maakuntien erikoisuudet saadaan tarjolle kuluttajille? Voisiko matkailureittejä kehittää erikoiskasvien viljelyalueita hyödyntäen?

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu

Tervetuloa webinaariin 24.11. klo 10–12!

Tapahtuma on tarkoitettu maakunnan yrittäjille ja asiantuntijoille, jotka haluavat kehittää toimintaansa alueellisista voimavaroja ja erikoisuuksia hyödyntäen.  Erityisesti kuulolle toivotaan ruokamatkailusta kiinnostuneita yrittäjiä ja asiantuntijoita.

Tiedot

Päivämäärä:
24.11.2020
Aika:
10:00 - 12:00