Mania murkinasta – reitti ideasta ostoskoriin
Elintarvikkeen matkalla ideasta ostoskoriin on mutkia kerrakseen. Mania murkinasta -tapahtumassa kuulet ohjeet parhaista oikoreiteistä ja vinkit, joiden avulla vältät yllättävät kiertotiet. Puheenvuorot: Valkoisen puun tarina […]
Nordic Food US: US Logistics (FFF)
Food from Finland ja Business Sweden järjestävät webinaarisarjan vuoden 2021 aikana USA:n markkinoista kiinnostuneille pohjoismaisille elintarvike- ja juomayrityksille. Tämän webinaarin aiheena on logistiikka. 4.5.2021 klo […]
Luomualan kehittäjien online-työpaja
Seuraava luomualan kehittäjien online-työpaja järjestetään keskiviikkona 5.5. klo 9-11, ja teemana on luomun vienti, jossa kuulemme seuraavia puheenvuoroja ja toivomme tietysti aktiivista keskustelua myös teiltä. Luomun vienti […]
Kumppanuusmaatalouden aloittaminen – myyntikanavana myös ammattikeittiöt
Tervetuloa mukaan kaikki asiasta kiinnostuneet sekä erityisesti tuottajat ja kumppanuusmaataloutta jo harjoittavat tahot! Ohjelma (muutokset mahdollisia) 05.05.2021, klo 12.00-15.00 Zoom-webinaari, linkki lähetetään ilmoittautuneille 12.00 Tervetuloa! […]
Ruokaketjun tulevaisuustärskyt – Visioita virtuaaliseen ruokakauppaan -webinaari, Etelä-Savo
Verkkokauppa on yleistynyt vauhdilla ja korona-aika on tuonut siihen lisäbuustia. Yrittäjälle verkkokauppa tarjoaa paljon mahdollisuuksia, mutta myös pohdittavaa; miten se sopii yrityksen liikeideaan ja mikä […]
Virtuaalinen pakastekuivausopintomatka, Pohjois-Karjala
Tervetuloa ELLI-, ELOT- ja ProYritys Pohjois-Karjala hankkeiden järjestämään elintarvikealan etäkoulutustilaisuuteen! Webinaari sisältää virtuaalisen koonnin erilaisten tuotteiden pakastekuivauskoeajoista Luonnonvarakeskuksen Jokioisen toimipisteen pilot-laitteilla sekä pakastekuivauslaitteiden esittelyn. Aika […]
Vastuullista ruokaa kuntiin -kuntapäättäjätilaisuus
Ilmastoystävällistä, kotimaista, lähellä tuotettua, kasvispainotteista, eettisesti tuotettua, luomua, terveellistä ja ravitsevaa. Kunnallisissa palveluissa tarjottu ruoka herättää toiveita ja tunteita. Mutta miten vastuullista ruokaa saataisiin ruokalistoille […]
Fermentointi elintarvikkeissa ja ruokateollisuudessa: luonnon omat valmistusmenetelmät
Tarjolla kaksi mielenkiintoista fermentoinnin kurssia, joiden kautta saamme hieman kuvaa siitä, miten tuotteita on hyvä fermentoida ja mitä tunnettuja positiivisia terveysvaikutuksia tiedetään menetelmän myötä syntyvän […]
Teknologiasta potkua elintarvikealan yrityksiin -virtuaalitapahtuma
Miten ruuan jäljitettävyyttä ja ruokaturvallisuutta voitaisiin tehostaa? Millaisia mahdollisuuksia paikkatiedon hyödyntäminen ja robotiikka tarjoavat elintarviketalouteen ja elintarvikealan yrityksille? Haluatko oppia lisää automatisoinnin ja toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä […]
Pk-yrittäjien tuotteet kuntien ruokalistoille tuotannonohjausjärjestelmän avulla
Webinaarissa Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö Mia Hassinen kertoo, miten he teknisesti toteuttavat ruokalistasuunnittelua tuotannonohjausjärjestelmän avulla. Hän nostaa esille erityisesti sen, kuinka heidän lähiyrittäjien tuotteet tulevat […]