Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kumppanuusmaatalouden aloittaminen – myyntikanavana myös ammattikeittiöt

5.5.2021 @ 12:00 - 15:00

Tervetuloa mukaan kaikki asiasta kiinnostuneet sekä erityisesti tuottajat ja kumppanuusmaataloutta jo harjoittavat tahot!

Ohjelma (muutokset mahdollisia) 05.05.2021, klo 12.00-15.00

Zoom-webinaari, linkki lähetetään ilmoittautuneille

12.00 Tervetuloa! Kumakka-, Ruokeva- ja Avaimet yrittäjyyteen -hankkeiden tervehdykset

Ensimmäisen kesän kokemuksia tuottajalähtöisen toiminnan aloittamisesta

  • Niipalan tila, Mikko Niipala, Hollola
  • Keskikosken tila, Tuula Lievonen, Siikajoki

Keskustelua ja venyttelytauko

13.20 Yhteistyö ammattikeittiöiden kanssa ja kokemuksia toiminnan aloittamisesta, Heidi Hovi-Sippola, Green City Farm

Kommenttipuheenvuoro: Jenny ja Jussi Kurkela, ravintola Ostroferia

Miten kumppanuusmaatalous kiinnostaa kuluttajia? – valtakunnallisen kyselyn tuloksia, Hannele Suvanto ja Leena Viitaharju, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti

Keskustelua

15.00 Webinaari päättyy

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 3.5.2021: ilmoittautuminen

Järjestäjät ja lisätietoja:

Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Oulu, Soila Hiltunen, soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 0400 182 584

Avaimet yrittäjyyteen -hanke, ProAgria Oulu, Minna Paakkola, minna.paakkola@proagria.fi, p. 043 827 2996

Kumakka – kumppanuusmaataloudella kestävyyttä, kilpailukykyä ja maatalouden kannattavuutta -hanke, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Ritva Mynttinen, ritva.mynttinen@helsinki.fi, p. 044 590 6832

Lisätietoja kumppanuusmaataloudesta: www.kumppanuusmaatalous.fi

Webinaari on maksuton. Yhteystietoja ei käytetä kaupalliseen markkinointiin.

Details

Date:
5.5.2021
Time:
12:00 - 15:00