Ravintoloiden kestävä ja vastuullinen viestintä ja markkinointi -webinaari
Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]
Lihan kestävyyskriteerityöryhmän loppuraportin julkaisutilaisuus
Tervetuloa Lihan kestävyyskriteerityöryhmän loppuraportin julkaisutilaisuuteen maanantaina 6.5. klo 14-16. Aika: Maanantai 6.5.2024 klo 14.00 – 16.00 Paikka: Tilaisuus järjestetään Teams-verkkoseminaarina. Maa- ja metsätalousministeriön asettaman lihan kestävyyskriteerien työryhmän […]
Yhteinen terveys: maa, ruoka, ihminen – vuorovaikutustapahtuma, Hyvinkää
Tervetuloa 7.5.2024 klo 10-16 Hyvinkään Palopurolle, Knehtilän tilalla tapahtuvaan yhteisen terveyden (One Health) vuorovaikutustilaisuuteen. Tilaisuuden järjestävät Argumenta-hanke ”Terve ympäristö terve ihminen” sekä Strategisen tutkimuksen ohjelma FOOD. […]
Kestävän matkailun minimessut, Helsinki
Haluatko uppoutua vastuullisen matkailun saloihin tai saada uusia näkökulmia ravintola-alan kiertotalouteen? Tai ehkä sinua kiehtovat virtuaalimatkailun mahdollisuudet? Tule mukaan Kestävän matkailun minimessuille, jossa pääset tutustumaan […]
Ruoka-alan taloudellinen ja alueellinen merkitys Suomessa, Helsinki ja etänä
Mikä on ruoka-alan taloudellinen merkitys ja työllistävä vaikutus Suomessa ja eri maakunnissa? Kuinka suuri on ruokaketjun tuottama verokertymä? Millaisia välittömiä ja pysyviä vaikutuksia COVID-19-pandemialla oli […]
Elintarvikepäivä, Helsinki
Ruoka-ala kattaa tulevaisuuden! Elintarvikealan ammattilaisten koulutuspäivä järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 14.5.2024. Tule tuulettamaan ajatuksiasi, innostumaan ja verkostoitumaan muiden ruoka-alan asiantuntijoiden kanssa. Elintarvikepäivässä on luvassa ohittamaton kattaus […]
Mitä tarttis? -webinaari: Miten saada asiakkaat verkosta ravintolaan?
Ruokamatkailun webinaarisarja – joka kuun toinen tiistai klo 9–10.30! Miten saada asiakkaat verkosta ravintolaan? | Alexander Silén Aika: tiistaina 14.5.2024 klo 9–10.30 Mistä on kyse? […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana mausteet
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]
Luksusjahtialan monipuoliset vientimahdollisuudet, Joensuu
Luksusjahtiala tarjoaa ainutlaatuisia kansainvälistymismahdollisuuksia mikro- ja pk-yrityksille. Se on yksi maailman nopeimmin kasvavista markkinoista, kattaen laajan kirjon toimialoja elintarvikkeista, suunnittelusta ja rakentamisesta huoltoon, logistiikkaan ja […]
Satakunnan Biolaakso: Yhteinen tekijä -seminaari
Tervetuloa Satakunnan Biolaakson Yhteinen tekijä -seminaariin, jossa Satakunnan elintarvikealan osaajat kokoontuvat yhdessä inspiroitumaan, kuulemaan loputtomista alan mahdollisuuksista ja verkostoitumaan potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Lisäksi kuullaan useita […]