Tuottajaorganisaatioiden tapaaminen, Tampere
Kiinnostus tuottajaorganisaatio-toimintaan kasvoi merkittävästi vuonna 2023 ja tämä näkyi myös toimintansa aloittaneina tuottajaorganisaatioina. Organisaatioita on jo 11 ja useampi on vireillä. Ymmärrys markkinoista ja tuotannon […]
Ton-ton seminaari ja minimessut Loimaalla
Gluteeniton, maidoton, kananmunaton, jauhoton… erilaiset erityisruokavaliot täytyy ottaa nykyään entistä vahvemmin huomioon ammattikeittiöiden työssä. On siis aika jatkaa toiminnan kehittämistä! Valtion ravitsemusneuvottelukunta (VRN) on laatimassa […]
Savonlinnan Ruoka Forum: Millä Eväillä Tulevaisuuteen -tapahtuma
Tervetuloa Savonlinnan Ruoka Forum: Millä Eväillä Tulevaisuuteen -tapahtumaan, joka kuljettaa sinut makujen täyteiselle polulle kohti tulevaisuutta ystävänpäivänä 14.2.2024! Uppoudu päivään täynnä inspiraatiota, verkostoitumista ja herkullisia makuelämyksiä. […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana suklaa
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]
Yhdessä maailmanvalloitukseen!, Seinäjoki
Kansainvälistyminen ja kasvu mielessä? Maailmanvalloitukseen voi lähteä myös yhdessä, mutta miten? Tämän aamupalatilaisuuden aiheena on kansainvälistyminen, mutta ei yksin vaan yhdessä. Yritysten välistä yhteistyötä kansainvälistymistoimissa […]
Kaikki irti Hilmasta -info, Teams
Hei luomutuotteiden ostaja tai tarjoaja! Kaikki irti Hilmasta -infossa kuulet, miten voit hyödyntää julkisten hankintojen palvelua, kun haluat ostaa tai tarjota luomutuotteita. Infosta saat vastauksia […]
ClimateFood-hankkeen webinaari: Together for Climate-Smart Food in the North
Miltä näyttää tulevaisuuden ilmastoviisas elintarviketuotanto Pohjois-Suomessa ja -Ruotsissa? Kuinka elintarvikeyrittäjät voivat hyötyä uusista ideoista ja parantaa toimintansa tuottavuutta? Millaisia mahdollisuuksia rajat ylittävä yhteistyö tarjoaa lähiruoan […]
FUSILLI-hanke: Kestävät elintarvike- ja ruokapalveluhankinnat -webinaari, Pirkanmaa
Oletko matkailu-, majoitus- ja ravintola-alan ammattilainen? Kiinnostavatko sinua kestävät elintarvike- ja ruokapalveluhankinnat erityisesti strategisesta näkökulmasta? Tule mukaan 16.2.2024 klo 9.00–10.30 järjestettävään webinaariimme. Webinaarissa erityisasiantuntija Auli […]
Iskussa maailmalle: markkinoinnin ja myynnin koulutuspolku
Jotpan kilpailuttamat elintarviketeollisuuden vientiä, digitaalisuutta ja kestävää tulevaisuutta tukevat koulutukset pyörivät vuonna 2024. Aava & Bangin järjestämä koulutuskokonaisuus: Kaipaatko potkua markkinointiin ja muskeleita myyntiin? Haaveiletko […]
Nätverksmorgon / verkostoaamu: Obemannade bybutiker och hybridlösningar / Henkilökunnattomat kyläkaupat ja hybridiratkaisut
Nätverksmorgon / verkostoaamu: Obemannade bybutiker och hybridlösningar - nya servicelösningar för landsbygden – Hur startar man en obemannad butik eller en butik med hybridlösning? Digitaliseringen […]