Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat » Sivu 4
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • maaliskuu 2020
  • to 19
    19.3.2020 @ 15:00 - 19:00

    Villiyrttituotteita myynnissä, mitä minun pitäisi tietää? Vad borde jag veta för att sälja produkter som innehåller vilda örter? 19.3. Paraisissa

    Paraisten kaupungintalo Rantatie 28, Parainen

    Tilaisuus siirretään syksylle! Käytätkö asiakkaille myytävässä ruoanlaitossa tai leivonnassa villiyrttejä, tai valmistatko villiyrttejä sisältäviä tuotteita myyntiin? Mitä yrttejä saakaan myydä? Mitä jokamiehenoikeden turvin saa kerätä? […]

  • pe 20
    20.3.2020 @ 12:00 - 18:00

    Yhteistyö mehiläisrotujen kasvattamisessa ja jalostamisessa – Puhdasparitustarhat, Asikkala, siirretään

    Asikkala, Hotelli Tallukka Tallukantie 1, Asikkala

    Tilaisuus on siirretty myöhempään ajankohtaan! More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo […]

  • ma 23
    23.3.2020 @ 08:45 - 15:00

    Miten brändään? -työpaja Oulussa, siirretään

    Oulun ammattikorkeakoulu Kotkantie 1, Oulu

    Tapahtuma siirretty toiseen ajankohtaan! Kaipaatko työkaluja maatilasi ja tuotteesi brändäykseen? Tule keskustelemaan ja työstämään yrityksesi tilannetta designkonsultti Riikka Salokanteleen ohjaamana. Ota halutessasi oma tuotepakkaus mukaan! […]

  • ma 23
    23.3.2020 @ 09:00 - 15:00

    Hunajan ja mehiläistuotteiden vienti-info Joensuussa, etäyhteydellä

    Tilaisuus toteutetaan etäyhteydellä! Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö ja […]

  • ke 25
    25.3.2020 @ 10:00 - 26.3.2020 @ 15:00

    Luomufoorumi, etäyhteydellä

    Kouvola Kouvola

    Vuoden 2020 Luomufoorumi järjestetään etänä, seminaari YouTubessa ja hanketoteuttajien työpaja Teams -alustalla. Ajankohta on edelleen 25.-26.3.2020, mutta paikkana on nyt koko maailma. Tervetuloa osallistumaan Luomufoorumiin […]

  • ke 25
    25.3.2020 @ 12:00 - 27.3.2020 @ 15:00

    Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari Kajaanissa, peruttu

    Tilaisuus peruttu! Seminaariohjelmassa esille nousevat ruokamatkailu, kulttuuri sekä ympäröivä luonto ja näiden merkitys koko matkailualalle. Luvassa on innostavia yrittäjäpuheenvuoroja, mielenkiintoisia retkikohteita, tunnelmallinen iltatilaisuus sekä elämyksellinen […]

  • to 26
    26.3.2020 @ 08:00 - 17:00

    Elintarvikeviennin työpaja Hämeessä, peruttu

    Tilaisuus peruttu! https://kasvuahameessa.fi/kasva-ja-kansainvalisty/

  • to 26
    26.3.2020 @ 10:00 - 13:00

    Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt Turussa (osa 1)

    Flavoria Kiinanmyllynkatu 10, Turku

    AISTILA® -valmennukset moniaistisessa innovaatioympäristössä Aistikattilassa. Kaksiosainen koulutuskokonaisuus, joka antaa yrityksesi arvioinneista vastaavalle perusymmärryksen aistinvaraisen arvioinnin käytännöistä, menetelmistä sekä itsestään aistijana. Osa 1. Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt […]

  • to 26
    26.3.2020 @ 10:00 - 16:00

    Nordic Food for Sustainability and Well-being, Turku, cancelled

    Mauno Koivisto-keskus, Biocity Tykistökatu 6, Turku

    The seminar has been cancelled! Welcome to the Nordic Food for Sustainability and Well-Being seminar on March 26, 2020 in the Presidentti auditorium at the […]

  • to 26
    26.3.2020 @ 11:00 - 16:00

    Agroekologisten symbioosien Suomi, Hyvinkää, etäyhteydellä

    Knehtilän tila Haapasaarentie 75, Hyvinkää

    Tilaisuus on siirretty verkkoon - tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu! Agroekologisten symbioosien verkostot -hankkeen tulosseminaari järjestetään 26.3.2020 klo 11 - 16 Knehtilän tilalla Hyvinkäällä. Tervetuloa kuulemaan […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään