• Uskalla hinnoitella oikein! Våga ta betalt! 11.3. Paraisissa

    Paraisten kaupungintalo Rantatie 28, Parainen

    Miten hinnoitella tuotteet ja palvelut oikein ja helpoiten saada asiakkailta rahat tilille? Yhä useampi asiakas maksaa pankkikortilla tai mobiililla mutta myös käteistä pyörii vielä kassoissa. […]

  • Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaari Kokemäellä

    Kokemäen Seuratalo Seuratalonrinne 7, Kokemäki

    Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]

  • Huomisen reilu ruoka, Helsinki

    Helsinki, Oodi-kirjasto Töölönlahdenkatu 4, Helsinki

    Nyt puhutaan ruuasta ja ilmastosta. Kaikille avoin keskustelutilaisuus Helsingin keskustakirjasto Oodin Maijansalissa Maanantaina 16.3.2020 klo 14.00–16.00 Järjestäjänä Aktivistimummot yhdessä Just food - Reilu ruokamurros -hankkeen […]

  • Lisäarvoa palkokasveilla -seminaari Helsingissä

    Technopolis Ruoholahti 1, Helsinki

    Siirretty syksyyn - seuraa järjestäjän nettisivuja! Maaliskuussa järjestetään kansainvälinen palkokasviseminaari Helsingissä. Palkoviljat inspiroivat jalostajia kehittämään uusia palkokasvielintarvikkeita ja rehuratkaisuja. Arvopotentiaalin kokonaisvaltainen hyödyntäminen ja laajentaminen herättävät […]

  • Luonnontuotteiden mahdollisuudet Hauholla

    Hahkialan kartano Hahkialantie 30, Hauho

    Tilaisuus peruttu! Metsien monipuolinen hyödyntäminen kiinnostaa suomalaisia. Tule kuulemaan ja keskustelemaan eri toimijoiden kanssa, miten juuri sinä voisit löytää uusia tapoja hyödyntää metsää. Tutustu ohjelmaan […]

  • Lähituotteilla makua lautaselle

    Savon koulutuskuntayhtymä (SAKKY) Sammakkolammentie 2, Kuopio

    Tilaisuus on siirretty syksyyn! Lähituotteilla makua lautasele on koko ruokaketjun toimijoiden kohtaamistapahtuma. Tapahtuma on suunnattu alkutuottajille, jatkojalostajille, elintarviketeollisuuden toimijoille, julkiselle sektorille, ravintoloille sekä alan kehittäjille. […]