• Aamiaistuotteen kehittämispäivä Porvoossa

    Bosgårdin kartano Bosgårdintie 68, Porvoo

    Lomalaidun vastaa valtakunnallisesta ruokamatkailun kehittämisestä ja edistämisestä osana Ruokavienti Kasvuun-hanketta. Päätavoitteena on parantaa maaseudun matkailuyritysten ruokapalvelujen myyntiä ja kannattavuutta sekä kehittää yhteistyötä alan toimijoiden kesken. Lomalaidun […]

  • Kotimaiset kasviproteiinit ammattikeittiössä -tilaisuus Loimaalla

    Novida-ammattiopisto Myllykyläntie 8, Loimaa

    Kotimaisten kasviproteiinien viljely ja niiden saatavuus ammattikeittiöiden käyttöön on merkittävästi lisääntynyt. Monipuolisella ja osaavalla kasvisproteiinien käytöllä ja kotimaisten raaka-aineiden tuoteinnovaatioilla monipuolistetaan, uudistetaan ja varmistetaan ravitsemuksellisesti […]

  • Uutta kotimaisista kasviproteiineista, Helsinki

    Helsinki, Oodi-kirjasto Töölönlahdenkatu 4, Helsinki

    Euroopan kasviproteiinituotteiden markkinat ovat kasvussa. Kasvipohjaisten tuotteiden suosiota tukevat osaltaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen sekä ekologisuuteen ja vastuulliseen kuluttamiseen liittyvät vahvat trendit. Ruokavalioiden ympäristövaikutukset kiinnostavat […]

  • Potkua ruoka-alan yritysten kehittämiseen! Pieksämäellä

    Ravintola Hilpeä Hospodar Savontie 9, Pieksämäki

    Miten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- […]

  • TäsmäViljely -foorumi Salossa

    Astrum-Keskus Salorankatu 5-7, Salo

    ​Täsmäviljelyteknologiasta voi hyötyä koko kotimainen elintarvikeala. Seminaari tarjoaa tietoa ja uusia avauksia esimerkiksi resurssitehokkaaseen viljelyyn, hiilen sidontaan, turvalliseen ruokaan ja kyberturvallisuuteen. Foorumi on samalla myös […]

  • Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaari Hämeenlinnassa

    Vanajan Parvi Vanajantie 10, Hämeenlinna

    Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]

  • Potkua ruoka-alan yritysten kehittämiseen! Mikkelissä

    Bistro Holvi Savilahdenkatu 11, Mikkeli

    Miten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- […]

  • Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari Helsingissä

    Perhon Malmin toimipiste Latokartanontie 12, Helsinki

    More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […]

  • Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, Helsinki

    Perhon Malmin toimipiste Latokartanontie 12, Helsinki

    More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […]

  • Gastro 2020 Helsingissä

    Helsingin Messukeskus , Suomi

    Merkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan […]