• Biofach

    Nürnberg , Saksa

    BIOFACH - World´s Leading Trade Fair for Organic Food The organic trade meets at the organic exhibition in Nürnberg from 12 - 15 February 2020.

  • Työvälineitä luomutuotteiden konseptointiin -työpaja

    Jokioisten tietotalo Humppilantie 9, Jokioinen

    Työpajassa käsitellään luomutuotteiden konseptointia ja tuotekehitystä. Se sopii sekä uusia tuotteita ideoiville että olemassa olevan tuotteen kehittämistä pohtiville. Aika: 18.2.2020 klo 12.00-16.00 Paikka: Jokioisten tietotalo, […]

  • Villiyrteistä bisnestä! Helsingissä

    Viikki Think Company Latokartanonkaari 3, Helsinki

    Kiinnostaako villiyrtit? Kutsumme sinut kuulemaan Suomen luonnon ravintorikkaiden villiyrttien käytöstä ja inspiroitumaan niiden monista mahdollisuuksista. Tilaisuudessa pääset maistelemaan nuorten huippukokkien kehittelemiä ja tekemiä yrttimocktaileja, käsityöläisolutta sekä cocktailpaloja. […]

  • Ruokalistatyöpaja Iissä

    Valtarin koulu Koulutie 2, Ii

    Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]

  • Ruokalistatyöpaja Oulussa

    Oulu

    Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]

  • Kumppanuusmaatalouden verkostotapaaminen Järvenpäässä ja Tuusulassa

    Härmän Rati Vähäjärventie 1, Järvenpää

    Tervetuloa Kumppanuusmaatalouden verkostotapaamiseen la 22.2.2020 klo 9.30–17.00 Järvenpäähän (Härmän Rati) ja Tuusulaan (Lassilan tila)! Päivä on suunnattu erityisesti kumppanuusmaatiloille sekä kumppanuusmaatalousyrittäjyydestä kiinnostuneille tai sitä joskus […]

  • Euroja viennistä ja erikoiskasveista, Joensuu

    Kukkolan tila Vanha Valtatie 70, Joensuu

    Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]

  • Julkiset hankinnat kotimaisen ruoankäytön edistäjänä -webinaari

    Suuren ostomäärän vuoksi julkisen sektorin elintarvikehankinnoilla on merkittävä rooli hyvinvoinnin, työllisyyden, oman talousalueen ja ympäristötavoitteiden edistämisessä. Suomen hallitusohjelmakin nostaa esille kotimaisten ruoankäytön edistämisen julkisissa hankinnoissa. […]

  • Versoista voimaa Turussa

    Turku, Forum Marinum Linnankatu 72, Turku

    Versot ovat ravinteikkaita, runsaasti erilaisia arvokomponentteja sisältäviä, ympärivuotisesti kasvatettavia siementaimia, joiden etuna on pieneltä pinta-alalta saatava suuri satomäärä. Versoja voidaan hyödyntää tuoretuotteena salaatin tapaan tai […]

  • Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen, Etelä-Karjala

    Lappeenrannan Upseerikerho Upseeritie 2, Lappeenranta

    Yhdessä tekoja! Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua! Miksi ihmeessä Suomen ruokamatkailun kehittämistä? Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, […]