Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kumppanuusmaatalouden verkostotapaaminen Järvenpäässä ja Tuusulassa

la 22. helmikuun @ 09:30 - 17:00

Tervetuloa Kumppanuusmaatalouden verkostotapaamiseen la 22.2.2020 klo 9.30–17.00 Järvenpäähän (Härmän Rati) ja Tuusulaan (Lassilan tila)! Päivä on suunnattu erityisesti kumppanuusmaatiloille sekä kumppanuusmaatalousyrittäjyydestä kiinnostuneille tai sitä joskus harjoittaneille.

Kumppanuusmaatalouden verkostotapaamisessa 22.2.2020 kuullaan päivään osallistuvien kokemuksia kumppanuusmaataloustoiminnasta sekä pohditaan toiminnan aloittamista, sujumista, haasteita ja tuentarpeita. Ensin keskustellaan työpajassa ja sitten ruokaosuuskunta Oma Maan kumppanuustilan toimintaan samalla tutustuen. Verkostotapaamisen jälkeen voi vielä osallistua Kumppanuusmaatalous ry:n kokoukseen klo 17–19.

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu 14.2. mennessä: https://www.helsinki.fi/fi/uutiset/kestava-kehitys/kumppanuusmaatalouden-verkostotapaaminen-22.2.2020-jarvenpaassa-ja-tuusulassa

Tilaisuuden järjestää KUMAKKA – Kumppanuusmaataloudella kestävyyttä, kilpailukykyä ja maatalouden arvostusta -hanke, joka seuraavan kahden vuoden aikana edistää kumppanuusmaatalouteen liittyvää verkostoitumista, vertaisoppimista, keskustelua ja tiedotusta. Lisäksi hankkeessa selvitetään kumppanuusmaatalouden nykytilaa ja mahdollisuuksia. Hanketta toteuttavat Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti ja Luomuliitto. Hanketta rahoittaa Hämeen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

 

Tiedot

Päivämäärä:
la 22. helmikuun
Aika:
09:30 - 17:00

Tapahtumapaikka

Härmän Rati
Vähäjärventie 1
Järvenpää,
+ Google Map