Luomua ja lähiruokaa ammattikeittiöihin Varsinais-Suomessa

Turku, Forum Marinum Linnankatu 72, Turku

Tervetuloa kuulemaan hyvistä kokemuksista luomu- ja lähiruoan käytön lisäämisessä ammattikeittiöissä! Aika: ke 22.1.2020 klo 15.00-19.30 Paikka: Forum Marinum, Linnakatu 72, Turku Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu […]

Kymenlaakson ruokamatkailun työpaja

Kouvola, Taitaja Taitajantie 2, Kouvola

Ruokamatkailu, autenttisuus ja paikallisuus ovat maailmalla kasvavia trendejä, joita hyödyntämällä alueellamme on mahdollisuus kasvaa vastuullisesti ja pitkäjänteisesti omia arvojamme kunnioittaen. Tästä kasvusta hyötyy koko arvoketju […]

Perunantutkimuksen talvipäivät Oulussa

Oulu, Arina Pakkahuoneenkatu 16, Oulu

Vuosittaiset Perunantutkimuksen talvipäivät järjestetään tänä vuonna Oulussa tammikuun lopussa. Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautumiset: https://perunasta.fi/talvipaivat/

Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaarit

Knehtilän tila Haapasaarentie 75, Hyvinkää

Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]

Suomen Artesaaniruoka ry:n vuosikokous

Keski-Suomessa järjestetään Suomen Artesaaniruoka ry:n vuosikokous tammi-helmikuun vaihteessa 2020. Vuosikokouksen rinnalla on ohjelmassa retkiä lähialueelle. Lisätietoja tulossa! Tutustu tarkemmin yhdistykseen.

Ruokalistatyöpaja Kuusamossa

KAO Kuusamo Apajatie 1, Kuusamo

Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]

Hyvinvointituotteet maailmalla – trendejä ja ideoita Lahdessa

Lahti, Sibeliustalo Ankkurikatu 7, Lahti

Hyvinvointituotteet jatkavat maailmanvalloitusta. Tule 6.2.2020 Lahteen kuulemaan, miten näiden erikoistuotteiden trendit vaikuttavat maailmalla. Tapahtumassa on esillä myös mielenkiintoinen tuotenäyttely; esillä on erityisesti välipalatuotteita. Lisäksi tilaisuudessa […]

Ruokalistatyöpaja Raahessa

Raahen Ammattiopisto Tervahovinkatu 2, Raahe

Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]