PuroMeetti ”Yhteistyön etsijät kohtaavat” elintarvikeyrityksille neljällä paikkakunnalla, päivä 1
Pienistä puroista suuria väyliä -hanke tuo suomalaiset viennistä kiinnostuneet elintarvikeyrittäjät yhteen. 1. PuroMeetti "Yhteistyön etsijät kohtaavat" järjestetään neljällä paikkakunnalla Helsinki, Mikkeli, Tampere ja Rovaniemi 29.10. […]
Koronaviruspandemian vaikutukset hygieniakäytäntöihin -webinaarisarja
Koronaviruspandemian vaikutuksen hygieniakäytäntöihin -tapahtuma on kaksiosainen. Voit osallistua kumpaankin tai vain toiseen osaan. Osat toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina. Ohjelma 29.10. 14.30 Tilaisuuden avaus Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina […]
Kanta-Hämeen ruokasektorin tulevaisuus -seminaari, Hämeenlinna
Vanajan Parvi Vanajantie 10, HämeenlinnaMihin menet hämäläinen ruoka? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan. Tilaisuudella luodaan suuntaviivoja Kanta- ja Päijät-Hämeen alueelliselle ruokastrategialle sekä tuleville kehitystoimille. Etsimme seminaarissa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: […]
Palvelumuotoilu ja tuotekehitys -työpaja, Lappi
Asiakkaan ykkösvalinta – muotoile tuotteesi kilpailukykyisesti Milloin? 30.10. klo 10-14 Työpajassa paalutetaan tie menestyvään ja kilpailukykyiseen tuotteeseen ja tuotekehitykseen. Tule mukaan ja muokkaa tuotteestasi asiakkaan […]
Arvoa palkokasveilla -webinaari ja työpaja
Palkokasveilla on iso potentiaali olla osana monenlaisten ympäristö- ja yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisua. Toistaiseksi tätä potentiaalia ei kuitenkaan ole pystytty täysimääräisesti hyödyntämään koska moderni ruokajärjestelmä on […]
Luomupäivät verkossa
Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään tänä syksynä kaikille avoimena maksuttomana verkkotapahtumana 3.-4.11.2020 (kumpanakin päivänä klo 9-12.30). Ilmoittaudu mukaan 30.10. mennessä täällä. Ilmoittautuneille lähetetään linkki verkkotapahtuma-alustalle tapahtumaa edeltävänä […]
Villiyrttien jatkojalostustyöpaja nuorille Helsingissä
Business Lab Karjalankatu 2 A, HelsinkiTervetuloa maksuttomaan villiyrttien jatkojalostustyöpajaan Helsingin Business Labiin! Nuorille suunnatussa työpajassa kerrataan yleisimmät villiyrtit sekä niiden keräämisen, käsittelyn ja säilömisen perusteet. Kuulet villiyrttien käytöstä niin ravintona […]
Toimintavarmaan ruokajärjestelmään -webinaari
Kestääkö vai katkeaako? Mitkä ovat ruokajärjestelmämme sieto-, sopeutumis- ja muutoskyky? Laita kalenteriisi ”Toimintavarmaan ruokajärjestelmään” -webinaarin ajankohta 4.11.2020 klo 15-17. Mukana keskustelemassa mm. globaalin maatalous- ja […]
Villiyrttien jatkojalostustyöpaja nuorille Helsingissä
Business Lab Karjalankatu 2 A, HelsinkiTervetuloa maksuttomaan villiyrttien jatkojalostustyöpajaan Helsingin Business Labiin! Nuorille suunnatussa työpajassa kerrataan yleisimmät villiyrtit sekä niiden keräämisen, käsittelyn ja säilömisen perusteet. Kuulet villiyrttien käytöstä niin ravintona […]
Myynnin ja markkinoinnin ABC – luo toimillesi vahva perusta! -webinaari, Lappi
Tämä webinaari aloittaa laajemman myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvän webinaarien ja työpajojen sarjan, joka on tarkoitettu Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. to 5.11. […]